Filosofia PSD: Votezi ce mănânci

Filosofia PSD: Votezi ce mănânci

Ești ceea ce mănânci, zicea o vorbă din bătrâni scăpată pe internet, și dacă nu ai ce mânca, ei, atunci filosofia se complică puțin, dar cel puțin poți vota. PSD Sector 2 a postat o serie de trei clipuri pe YouTube cu mesajul Mănâncă Românește! V0TEAZĂ Românește! și explicația: ”PSD a înființat "Casa Română de Comerț Agroalimentar Unirea" care va deveni operațională din această vară. Se reînființează centrele de colectare de legume și fructe în toate localitățile și magazine de unde vor fi cumpărate doar produse tradiționale”. (Un program care presupune 100 de milioane de euro)

Tema a fost vehiculată intens de PSD în ultimii ani: Ce e din afară nu prea e bun (roșii, castraveți sau îndemnuri UE în legătură cu justiția din România), ce e românesc e foarte bun, chiar dacă lipsește cu desăvârșire. Acum, filosofia este explicată foarte practic, la tarabă. Bonus: o replică foarte adevărată, ieșită nuștimcum din gura unui personaj:

Păi ce ai din România? Reumatism și rate la bancă. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related