ASER îți creează un album de rime cool, chiar  în timpul sesiunii

ASER îți creează un album de rime cool, chiar  în timpul sesiunii

ASER este alături de tine chiar şi în sesiune! Da, ai auzit bine! A dat start-ul campaniei 10 pentru Sesiune, prin intermediul căreia vei putea să treci cu brio peste examene. În perioada 3 iunie - 28 iunie, ASERiştii şi-au propus să te îndrume către rezultate excelente în sesiune, într-un mod plăcut, pregătindu-ți un album de vacanță, gata să fie completat chiar de tine.

Bucket List:

  1. Ia-ți doza de energie din rime creative şi alege-ți replicile care te motivează să iei 10 în sesiune.
  2. Colecționează câte un sticker pentru fiecare curs care te aşteaptă pe birou.
  3. Destinație: căminele din Bucureşti. Printre foi, cursuri şi examene, unui student îi lipseşte cel mai mult o ieşire cu prietenii. De aceea, echipa ASER te vizitează în căminele studențeşti ale universităților din Bucureşti şi te surprinde cu multă energie, stickere şi bartere, pentru a-ți recăpăta motivația de a fi un student devotat.
  4. Lidl, Veeam şi Unicredit ți-au pregătit concursuri şi premii, pentru a-ți completa lista de experiențe pentru vara aceasta.

Te aşteaptă o mulțime de surprize, care te vor motiva sa fii cea mai bună versiune a ta şi să dai start-ul unei veri de neuitat, chiar din timpul sesiunii.

Ce mai aştepți? Colecționează stickerele sesiunii, câştigă premii cool pentru o vară de neuitat şi, printre cursurile monotone, citeşte regulamentele concursurilor pentru a fi din ce în ce mai aproape de experiențe inedite. Fă dintr-o sesiune stresantă, o destinație mai relaxantă.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related