Noul spot Casabella așază în centrul redecorărilor cea mai importantă persoană de decizie a familiei

Noul spot Casabella așază în centrul redecorărilor cea mai importantă persoană de decizie a familiei

Cel mai nou spot al vopselei CasaBella produsă de Policolor, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de lacuri şi vopsele, aduce pe ecrane un aer proaspat, veselie și multă culoare. Un spot fresh, în care șeful amenajărilor este mezina familiei. Ea supervizează orice lucrare și are întotdeauna dreptate. 

Campania din acest an este o continuare firească a ceea ce a comunicat în ultimii ani producătorul român pentru  acest brand, plasând CasaBella într-un univers al familiei, plin de culoare și voie bună. Ceea ce transmite mesajul central al clipului este ajutorul pe care CasaBella îl oferă familiei, soluția pentru proiectul de suflet în care ești implicat alături de cei pe care îi iubești. Timpul împreună este cel mai prețios, iar CasaBella dă valoare momentelor unice în care joaca celor mici se intersectează cu munca adulților pentru amenajarea căminului perfect.

CasaBella este un brand pentru familie și, ca în orice familie, de cele mai multe ori copiii sunt cei care au ultimul cuvânt de spus. Așa a fost și în cazul filmării acestui spot, unde personajul principal, fetița cu ochi de expert în redecorare, a fost șefa întregului platou, asumându-și rolul până la capăt cu un farmec irezistibil.

Obiectivul de comunicare al spotului este acela de a promova întreaga gamă de produse CasaBella.

CasaBella este un brand modern, tânăr. Atuurile sale sunt acoperirea bună, gama variată și culorile.

CasaBella este un produs conceput pentru familie, un  brand cu care consumatorii s-au identificat încă de la lansare. Principalele beneficii ale vopselei lavabile CasaBella pentru interior sunt acoperirea perfectă a peretelui cu o textură fină la atingere şi ușurința în aplicare chiar şi de către un utilizator neprofesionist.

Istoria Policolor începe în 1965, când au fost puse bazele Întreprinderii de Lacuri şi Vopsele, furnizor al industriei naţionale şi al pieţei de larg consum din România. În 1990, a devenit societate pe acţiuni, iar, în 1997, a fost privatizată, prin achiziţia pachetului majoritar de acţiuni de către Fondul Român de Investiţii, împreună cu Romanian American Enterprise Fund (RAEF), iar un an mai târziu a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni al Orgachim JSC, cel mai mare producător de lacuri şi vopsele din Bulgaria. În prezent, din grupul Policolor mai fac parte producătorul de răşini Orgachim Resins şi producătorul de anhidride Ruse Chemicals. 

 

Echipa care a contribuit la realizarea spotului TV CasaBella este formată din:
Casa de producţie StudioSet: Dan Mateescu (Producator), Goran Mihailov (Regie), Radu Voinea (D.O.P.).
Agentia de creatie Longshot: Alex Malaescu (creative Partner), Roxana Malaescu (Creative Strategist) si Liviu Isop - Creative Producer
Zenith Media – agentie media
Policolor: Camelia Dragomirescu (Coatings Group Marketing Director), Alina Neamţu (Group Brand Manager). 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related