Dare Digital este noul partener de comunicare și promovare online pentru Policolor, unul dintre cei mai importanți producători de lacuri și vopsele din România

Dare Digital este noul partener de comunicare și promovare online pentru Policolor, unul dintre cei mai importanți producători de lacuri și vopsele din România

Dare Digital a câștigat pitch-ul organizat de Policolor, unul dintre cei mai importanți producători de lacuri și vopsele din România, și preia comunicarea digitală și coordonarea și implementarea campaniilor de media pentru brandul corporate și pentru brandurile de produs din portofoliu – SPOR (brand premium de vopsea - prima vopsea lavabilă românească), Deko Professional (soluții și sisteme pentru profesioniști), Protecta (soluții pentru vopsirea metalului) și CasaBella (produs adresat familiilor care transformă orice casă într-un cămin).

Policolor este partenerul agenției începând cu luna martie 2021 și este unul dintre clienții de servicii integrate din portofoliu, pentru care prestăm de la strategie și creație, social media la media buying și campanii de influencer marketing.

 

„Ne bucurăm să începem colaborarea cu o companie cu prestigiu și istoric in piață, așa cum este Policolor. Am dezvoltat o direcție strategică ce cuprinde toate punctele necesare pentru creșterea online a brandurilor din portofoliul companiei, direcție care deja se află în curs de implementare. Calendarul de anul acesta este unul bine trasat, cu milestones, KPIs de digital și brand asumați împreună, scopul nostru fiind cel de a maximiza rezultatele online, prin servicii integrate de creație, conținut pe social media & performance alături de consultanță strategică de digital,” spune Ciprian Susanu, General Manager Dare Digital.

 

„Policolor continuă demersurile de digitalizare pentru toate brandurile din portofoliu, focusul acestui an fiind pe promovarea SPOR, Deko, Protecta și CasaBella. Am început activitățile digitale alături de un partener focusat pe integrare, performanță și optimizare a rezultatelor, împreună cu care avem încredere că vom genera rezultatele așteptate utilizând exact acele instrumente digitale necesare pentru reconfirmarea poziționării companiei, rejuvenarea percepției și pentru a genera tot mai multă recognoscibilitate pentru toate produsele comercializate,” spune Alina Neamțu, Group Brand Manager Policolor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related