Spor ”alb de Romania” – de la tradiționalul românesc la contemporan. Noul spot TV de la Policolor

Spor ”alb de Romania” – de la tradiționalul românesc la contemporan. Noul spot TV de la Policolor

SPOR, prima vopsea lavabilă lansată în România, un brand românesc contemporan, lansează o nouă campanie TV intitulată “alb de România”.

Azi, când tehnologia şi marketarea uniformizează adesea produsele, "Vopseşti uşor, vopseşti cu SPOR" merge mai departe, reinventându-se, noua formulă alb generos fiind exact ceea ce aşteaptă această piaţă dinamică de la o vopsea lavabilă: un alb perfect, care se aplică uşor şi eficient, albul rezistent în timp, care te invită să îl decorezi după bunul plac.

Noua campanie ne reaminteşte în cele 30 de secunde ale spotului TV, că SPOR este un produs elaborat permanent la standardele tehnice și ştiinţifice ale momentului, nicăieri altundeva decât în România, în laboratoarele Policolor.

 

Martori ai performanţelor produsului sunt chiar cei ce l-au creat, specialiştii atenţi la provocările din jur, ale vieţii şi ale naturii. Alb perfect întâlneşti în portul tradiţional românesc, la caii albi sălbatici care zburdă la malul Marii Negre sau zăpada neatinsă de pe creasta munţilor Carpaţi. 

Obiectivul de comunicare este acela de a oferi consumatorului experienţa unică a folosirii cu uşurinţă a albului generos, perfect, cu rezistenţă de 5 ani.

"Spor este prima vopsea lavabilă românească, un brand aflat în topul preferinţelor românilor, care aleg produsele noastre pentru calitatea dovedită în timp. Spor Formulă Nouă este o vopsea de ultimă generaţie, care dovedeşte performanţă tehnică, excelenţă, uşurinţă în aplicare, dar şi cel mai bun raport calitate-preţ. Din datele noastre reiese că albul este cea mai căutată culoare, motiv pentru care am intensificat cercetarea pe acest segment. Rezultatul eforturilor noastre e că azi putem lansa lavabila cu alb generos garantată timp de 5 ani, venind în întâmpinarea clienţilor pretenţioşi care recunosc şi iubesc albul Spor", declară Camelia Dragomirescu (director de marketing în cadrul companiei Policolor).

 

Echipa care a contribuit la realizarea noului spot TV SPOR este formată din:

CAP – agenţia de creaţie: Codin Caradimu – Creative Director, Cristina Purcărea – Account Director
Casă de producţie: StudioSet, Dan Mateescu – Producer, Tudor Lucaciu – DOP, alături de regizorul Goran Mihailov.
Zenith România – agenţia media
Policolor: Camelia Dragomirescu – Director Marketing, Alina Neamţu – Group Brand Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related