IAA Young Professionals lansează “IAA Cuvantul” - proiect care ii pune în lumină pe tinerii profesioniști ai marcomm-ului

IAA Young Professionals lansează “IAA Cuvantul” - proiect care ii pune în lumină pe tinerii profesioniști ai marcomm-ului

Proiectul “IAA Cuvântul” face parte din inițiativele IAA Young Professionals România, asociația tinerilor profesioniști în marketing și comunicare, de a valorifica potențialul membrilor, de a-i susține în dezvoltarea personală și profesională și de a-i scoate în lumina reflectoarelor pentru a dezbate teme de interes ale momentului.

Proiectul se lansează prin evenimentul Lessons beyond books – Find your way into marcomm, care va avea loc marţi, 18 iunie, la IAA House, începând cu ora 18:30 și este organizat în parteneriat cu SELFTRUST Academy – creatorii brandului “Speakings”.

 

“Avem în comunitatea YP membri foarte valoroşi: tineri talentaţi, specialişti în diverse arii din marcomm şi membri alumnii – seniori în industria de marcomm. Prin “IAA Cuvântul” vom fructifica expertiza de care dispunem în organizaţie pentru a dezbate diverse teme de interes, pentru a ne exprima poziţia cu privire la unele aspecte din marcomm şi pentru a transmite către audienţa noastră cât mai multe idei valoaroase. Pentru că ne dorim ca ideile membrilor să fie prezentate la cel mai înalt nivel, am ales să îi avem parteneri în acest demers pe creatorii brandului “Speakings” care îi vor antrena pe vorbitorii nostri. IAA YP este un formator de talente, iar această iniţiativă se înscrie în lungul şir de proiecte dedícate membrilor YP”, declară Iulia Niculae-Cuciurean, Președinte IAA Young Professionals România și Vicepresedinte IAA Young Professionals pentru Europa.

 

O carieră în marcomm poate fi profitabilă, dar și plină de provocări, astfel că primul eveniment al proiectului își propune să dezbată subiecte care țin de pașii inițiali pentru un tânăr profesionist în marcomm, dar și despre provocările și oportunitățile întâlnite de-a lungul carierei. Evenimentul va fi facilitat de Andrei Dunuță, creatorul conceptului SPEAKINGS și antrenorul celor 12 membri IAA Young Professionals. Cu ajutorul lui Andrei Dunuță, tinerii reprezentanți ai industriei au învățat cum să-și structureze discursul și cum să capteze atenția audienței, chiar dacă mulți dintre ei sunt la primul speech.

 

Antrenez în mod constant Top Performers din diverse zone de business, iar domeniul Marcomm are nevoie să investească în mod constant în public speaking pentru că este un spațiu în care multe idei iau naștere. Cu toate acestea, să ai o idee bună nu înseamnă același lucru cu a ști să o prezinți în fața colegilor sau a clienților. Membrii IAA YP au des ocazii de a vorbi în public, așadar este un skill fundamental pentru ei, în care e nevoie să investească constant pentru a face performanță și a-și vedea ideile transformate în campanii premiate”, a declarat Andrei Dunuță, Public Speaking Trainer & creatorul Speakings.

 

Speakerii evenimentului vor fi: Alexis Musca, Ana Vicoveanu, Andrei Petre, Daniela Petu, Delia Lepădatu, Dorin Tecuceanu, Mihaela Duică, Oana Diana Crăciun, Radu Saizu, Sabrina Vlăsceanu, Simona Ghițuran, Victor Voicu, Vlad Andrei.

Înscrierile la eveniment se fac gratuit, completând un formular.

Locurile în sală sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor.

Evenimentul este organizat cu sprijinul media al IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related