Cătălin Rusu, Chief Creative Partner & CEO Rusu+Borțun, va juriza la Golden Drum 2019

Cătălin Rusu, Chief Creative Partner & CEO Rusu+Borțun, va juriza la Golden Drum 2019

Cătălin Rusu, Chief Creative Partner & Chief Executive Officer Rusu+Bortun, va juriza la Golden Drum 2019 în secțiunea WHAT. Sub sloganul ”Creativity 4 Change”, Golden Drum se va desfășura în perioada 17-18 octombrie 2019 în Portoroz, Slovenia.

 

”M-a bucurat și onorat invitația de a fi din nou într-un juriu internațional. Chiar dacă festivalurile nu sunt un scop în sine pentru noi ca business, le devorăm cu tot ce au, cu partea lor superficială, dar atât de motivantă după gală, sau cu experiența fantastică de a lucra la aceeași masă cu creativi consacrați din toată lumea. Filtrele mele n-au cum să excludă rolul social al brandurilor, transformările pe care le provoacă, capacitatea de a scala mișcări culturale și de a aduce rezultate palpabile in business. Orice aș face, simt ca un creativ și gândesc ca un antreprenor. În contextul actual al meseriei noastre, hibridizarea e un must, nu doar o opțiune,” a declarat Cătălin Rusu (CCP & CEO Rusu+Borțun).

 

Agenția condusă de Cătălin Rusu a fost nominalizată în cadrul competiției din anul trecut cu 4 lucrări, cea mai bună performanță a unei agenții independente românești în acel an.

Alături de el fac parte din juriu: Yasmina Baz, Regional Creative Director, Leo Burnett Beirut, Liban; Michal Belej, Associate Creative Director, Istropolitana Ogilvy, Slovacia; Karolina Galácz, Creative Director, DDB Budapest, Ungaria; Eric Groza, Creative Director, TBWA\Moscow, Rusia; Gürkan Gürel, Creative Director, Tick Tock Boom, Turcia; Bartek Klimaszewski, Creative Director, McCann Worldgroup, Polonia; Marin Kostov – Muro, Executive Creative Director and Partner, All Channels Communication Group, Bulgaria; Eric Schoeffler, Chief Creative Officer Group Germania si Executive Creative Director Europe, Havas, Germania si David Suda, Creative Director, WMC/GREY Praga, Cehia.

Competiția Golden Drum 2019 este împărțită în două secțiuni: WHAT si WHY. Fiecare secțiune este împărțită în grupuri și categorii care reflectă cele mai noi trenduri în industria creativă și de publicitate, fiind jurizată de profesioniști de top ai industriei.

Festivalul Golden Drum se adresează agențiilor,publicitarilor,clienților, caselor de design și producție, companiilor media și celor implicate în creația și producerea de comunicare de marketing, din următoarele țări: Albania, Armenia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Cipru, Estonia, Finlanda, Georgia, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Kazahstan, Kosovo, Kyrgyzstan, Letonia, Liban, Lituania, Macedonia, Malta, Moldova, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Tadjikistan, Turcia, Turkmenistan, Ucraina și Uzbekistan.

Rusu+Borțun a fost înființată în 2008 de către Cătălin Rusu, Marc Borțun și Andrei Borțun și este o agenție care oferă strategie, design și manifestare creativă de brand prin Brand Growers și digital prin Cyber Growers.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related