[Romania pe YouTube] Vlad Grigorescu: Incerc sa fac oamenii sa isi puna probleme, sa promovez gandirea critica

[Romania pe YouTube] Vlad Grigorescu: Incerc sa fac oamenii sa isi puna probleme, sa promovez gandirea critica

Acum trei ani, cand Vlad Grigorescu si-a facut aparitia pe Youtube, voia ca prin video-urile sale sa il cunoasca oamenii, dar nu voia clipuri de acelea "Uite cum mananc!", "Uite unde am fost!", "Uite ce mi-am cumparat!". Voia sa ofere ceva folositor.

Subiectele pe care le tratam si felul in care le tratam ma scoteau din spatiul de confort si asta imi placea. Voiam, ca si acum, sa aiba un subiect, sa spuna ceva, sa ofere ceva celor care le urmaresc

 Canalul lui are peste 300.000 de subscriberi si lui Vlad ii place sa spuna ca a fost celebru de trei ori in viata. Este magician, a ajuns in finala Romanii au talent, calatoreste cu show-urile lui peste tot in tara si a petrecut sute de ore pe scena si in studiourile TV. Tocmai de aceea, nu crede in celebritate si trafic, sunt doar o consecinta, si "ce e val ca valul trece". Pe oameni nu ii poti pacali prea mult timp, mai spune Vlad. Nici macar pe YouTube. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related