Examen la materia Netflix

Examen la materia Netflix

Am bacalaureatul. Am abonament la Netflix. Viata nu e dreapta. Am primul examen la romana. Am popcorn. Examenul e si scris si oral. Streamingul se vede si din fotoliu si de pe canapea. Examenul il dau pe o coala de hartie. Serialul il urmaresc pe telefon, tableta sau laptop. Text la prima vedere sau episod in premiera? Am promis ca invat Moara cu Noroc. Am promis ca nu mai dau din cap aiurea cand prietenii vorbesc de Narcos. La lectia "Moara cu Noroc", profa vorbea de un criminal. La Narcos, prietenii vorbeau de un criminal. Hmm. Fac un test rapid si constat ca au aceeasi grupa de sange. Lica Samadaul. Pablo Escobar. Frati de sange rece. Hmm, la moara trebuie sa fie cu prafuri albe. La fel si in serial. Viata e scurta. Play.

Cam asa ne-am imaginat rationamentul unui elev aflat in impasul Netflix-Bacalaureat, tema abordata de Netflix intr-o postare pe Facebook, in care Moara cu Noroc se intalneste cu Narcos, Baltagul cu Russian Doll, Enigma Otiliei cu Sex Education, Morometii cu The Umbrella Academy si Iona cu Dark.

 

Silogismul pe care se bazeaza Netflix in postarea lor de pe Facebook este ca literatura e arta, iar actorii sunt artisti. Concluzie: sa-i dam elevului ce-i al elevului. Iar daca si-a cheltuit banii la pregatire, nicio problema, prima luna e gratuita.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related