Strada iubirii, numărul anului în care oamenii vor avea drepturi egale

Strada iubirii, numărul anului în care oamenii vor avea drepturi egale

Accept a lansat zilele trecute spotul marșului  #BucharestPRIDE, în alte țări brandurile susțin comunitatea LGBTQ prin proiecte diverse. Înainte de a povesti de câteva dintre ele, menționăm și demersul unui brand românesc în acest sens. Cărturești a scos #RaftulLGBTQ la lumină: o selecție făcută de connoisseurs în ale literaturii LGBTQ cu 20% reducere:

 Respectul pentru drepturile omului și pentru diversitate va fi sărbătorit la București pe 22 iunie, printr-un marș al diversității. Cărturești.ro a susținut dintotdeaua aceste drepturi, așa că ne alăturăm sărbătorii prin crearea unui raft inspirat de comunitatea LGBT din România.

 

Și acum să trecem oceanul în New York. Pentru a sărbători luna Pride, Mastercard a schimbat semnul de la intersecția Christopher Street și Gay Street, adăugând ‘Lesbian,’ ‘Bisexual,’ ‘Transsexual,’ ‘Queer,’ ‘Intersex,’ ‘Asexual,’ ‘Non-Binary,’ ‘Pansexual,’ ‘Two Spirit,’ ‘+,’ și ‘#Acceptance’ 

Vrem să amintim tuturor că incluziunea și toleranța contează. Am progresat, dar mai e mult de muncă pentru a ne asigura că toți avem dreptul de a ne exprima identitatea, au declarat cei de la Mastercard

Parada Pride din New York marchează 50 de ani de la lupta pentru drepturi egale, începută chiar pe strada Christopher Park, unde comunitatea LGBTQ+ a protestat față de abuzurile și brutalitatea poliției. În 1969, homosexualitatea era încă incriminată în New York.

Cei de la Verizon au lansat campania  'Love Calls Back', în parteneriat cu PFLAG, care arată felul în care familiile au fost despărțite în urma prejudecăților vizavi de comunitatea LGBTQ.

 The Times of India și FCB Ulka au lansat inițiativa “Times Out & Proud”, care vrea să încurajeze membrii LGBTQ: 

The Vienna Tourist Board, Serviceplan și Vangardist Magazine au organizat nunta Alexei și a lui Siri:

Să nu uităm campania din Filipine, cu Biblia și ura:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related