[AdLife] Razvan Matasel: In liceu eram tipul ala, baiatul destept, olimpic la mate, dar si baiatul care dadea chefuri la Electromontaj

[AdLife] Razvan Matasel: In liceu eram tipul ala, baiatul destept, olimpic la mate, dar si baiatul care dadea chefuri la Electromontaj

Daca ati terminat o facultate de comunicare, se prea poate sa fi avut cel putin un curs cu el. Multi stiu ca preda strategie de 10 ani, dar ce nu stie toata lumea este ca motivul pentru care ramane apropiat de studenti tine si de faptul ca a simtit pe pielea lui cat de dificil poate sa fie sa obtii un job cand e verificata doar rubrica de experienta. 

Dupa multi ani petrecuti in multinationala, timp punctat de contributia la castigarea unor premii la Effie, EuroEffie sau APG, Razvan Matasel a decis sa mearga pe cont propriu si a deschis in 2008 impreuna cu Emilian Arsenoaiei agentia din spatele unor proiecte precum campaniile pentru experimentalisti de la Grolsch sau "Accidentele se pot intampla oricui!" (campanie recunoscuta la Golden Drum, Portoroz si Ad'Or). 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Victor Dragos Lupascu
acum 11 ani
Mi-ai adus aminte de niste Ad-uri misto :)


Branded


Related