LifeBox și Web Ventures își extind parteneriatul pentru un lifestyle sănătos, după zece luni de rezultate pozitive

LifeBox și Web Ventures își extind parteneriatul pentru un lifestyle sănătos, după zece luni de rezultate pozitive

Când o relație se dovedește sănătoasă pe termen scurt, există toate motivele pentru a trece la nivelul următor. După zece luni în care a gestionat cu succes campaniile de performance marketing derulate de LifeBox și șase luni în care au derulat servicii de management al canalelor de Social Media ale celui mai inovator serviciu de mealplan de pe piața românească, Web Ventures continuă consolidarea parteneriatului și accelerarea creșterii rezultatelor prin adaptarea strategiei de digital marketing la noi produse și noi zone de livrare.

Cu nouă ani de experiență, cu birouri în Londra, București și Arad, Web Ventures este o agenție de direct response marketing specializată în strategie digitală și eficientizare media buying.

"Când lucrezi în marketing, consider că provocarea cea mai mare este să transpui ideile și strategia în campanii de performance care să aducă efecte cuantificabile. În clipa în care am început să lucrez cu Web Ventures, totul s-a aliniat: sinergia, customizarea constantă și rezultatele care au venit odată cu optimizarea.

Cea mai interesantă parte, pe care o vei înțelege doar în momentul sinergetic, este că puterea echipei nu se compune doar din aspectele pe care membrii săi le au în comun, ci și din lucrurile care îi diferențiază: pasiunile, trăsăturile și punctele de vedere care creează unicitate.

Abilitățile și calitățile comune reflectă un rol imperativ în sudarea și formarea echipei, însă cele individuale, elementele unice din pregătirea și personalitatea fiecărui membru, sunt cele care o fac să exceleze.", spune Alex Prăjișteanu (Marketing Director, LifeBox).

 

"Marketingul online poate părea la prima vedere simplu, dar sunt foarte multe subtilități de care atât marketerul cât și clientul trebuie să țină cont. Pentru a avea o colaborare eficientă și a genera rezultate cuantificabile pentru fiecare client, este important să fii mereu conștient că mingea nu este întotdeauna doar în partea ta de teren. Deschiderea cu care clientul vine către tine, informațiile pe care acesta ți le oferă, radiografia business-ului său la care primești acces transparent, încrederea cu care clientul îți oferă informații despre planurile sale de viitor și folosește experiența ta în creionarea lor și promptitudinea cu care implementează recomandările tale sunt fundamentele pe care se clădește o relație de colaborare sănătoasă și scalabilă. Am găsit în echipa de marketing a LifeBox coordonată de Alexandru Prăjișteanu dedicarea, profesionalismul și competențele ideale pe care orice agenție și le-ar dori de la toți clienții săi. Relația dezvoltată cu LifeBox nu a fost o simplă relație de tip client-furnizor, ci s-a bazat pe comunicare constantă, feedback în timp real și extra miles care au consolidat colaborarea și au pus premisele rezultatelor în creștere constantă". – Dorin Andrei (Search Marketer & Associate, Web Ventures)

 

Conceput după principiile alimentației moderne, meniul LifeBox este format din trei mese și două gustări, cu niveluri calorice de la 1000 la 3000 kcal. Abonamentul LifeBox contribuie la o sănătate mai bună și este un sprijin eficace în lupta cu kilogramele în plus. Timpul câștigat prin eliminarea gătitului și a cumpărăturilor este un alt avantaj oferit de LifeBox, alături de diminuarea risipei de alimente.

Disponibil doar împreună cu unul dintre cele patru meniuri LifeBox, LifeJuice oferă o doză bogată de vitamine într-un fresh zilnic, presat la rece și nepasteurizat, îmbogățit cu superalimente ca spirulina, guarana, moringa, ginseng și turmeric.

Livrat dimineața într-un interval orar flexibil, acasă sau la birou, LifeBox poate fi partenerul de viață ce rezolvă una dintre cele mai importante dileme zilnice: care este cea mai sănătoasă alegere pentru nutriția mea?

Web Ventures este o agenție de digital marketing de tip direct response ce pune accent pe generarea de cereri de ofertă și vânzări pentru clienții săi. Cu o experiență de 9 ani pe piața din România și 5 ani pe piața din Europa, agenția cu statut de Premier Partner Google s-a specializat în optimizarea selecției canalelor de comunicare online cu scopul de a reduce costul per cerere de ofertă cât de mult posibil.

Fie că este vorba despre Google Search, Google Display și Remarketing, Youtube Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, Linkedin Ads, gestionarea canalelor de Social Media, sau un mix al tuturor acestor canale prin remarketing, Web Ventures gestionează întregul proces de aliniere a obiectivelor business-ului clienților săi cu strategia digitală optimă dedicată atingerii acestora.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related