Web Ventures preia comunicarea digitală a WatchShop România

Web Ventures preia comunicarea digitală a WatchShop România

Agenția va acoperi pentru distribuitorul de ceasuri servicii integrate de strategie digitală, social media, creație și performance marketing.

Web Ventures, agenție digitală cu 11 ani experiență pe piața de advertising din România, a preluat, începând cu luna aprilie, comunicarea în mediul digital a celui mai mare magazin online de ceasuri originale din România, Watchshop.ro.

După un proces atent de selecție, agenția a fost desemnată să se ocupe de comunicarea de brand și identitatea vizuală a retailerului pe toate platformele de social media și performance marketing.

"Suntem mai mult decât entuziasmați să dăm start acestui parteneriat, mai ales că am văzut multă încredere și deschidere în a construi campanii inovatoare împreună, alături de o strategie pe termen lung cu potențial de scalare și accelerare a business-ului. WatchShop este partenerul ideal de drum: calibrat, profesionist, suficient de încrezător încât să susțină cele mai îndrăznețe idei ale noastre și cu o comunitate numeroasă, clădită deja în anii petrecuți pe piața locală, pe care ne propunem să o creștem cu aceeași dăruire cu care echipa WatchShop a făcut-o și până acum. Toate pânzele sunt sus pentru proiectele la care visăm împreună!", Dorin Andrei (Web Ventures Associate & Search Marketer)

 

"Ne dorim să alegem mereu parteneriate de durată, bazate pe încredere reciprocă și transparență. Asta am văzut în Web Ventures și credem că sunt o potrivire perfectă pentru a atinge obiectivele pentru acest an, atât pe parte strategică și de vânzări, cât și pe creșterea capitalului de imagine." Cătălin Florea (CEO WatchShop)

 

WatchShop este cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România, cu peste 15.000 de ceasuri disponibile în stoc, printre care branduri de renume, precum Garmin, Tissot sau Citizen, dar și o serie de branduri de ceasuri și smartwatches pentru piața din România, cum ar fi Ingersoll, Accurist, Sekonda și Wiliam S. Prezent pe piața locală încă din 2009, Watchshop.ro oferă clienților săi consiliere, livrare rapidă și 365 de zile de retur, o garanție a calității marca WatchShop.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related