Articole care fac referire la Web Ventures

Web Ventures

Cine suntem?
In 2010, Web Ventures se lansa ca agentie independenta intr-o lume care nu intelegea neaparat valoarea digitalului. 10 ani mai tarziu, briefurile au devenit mai complexe, nevoile clientilor au depasit zona de mici proiecte si noi am evoluat intr-o echipa de peste 25 de specialisti, cu birouri in Bucuresti, Londra si Arad.

Suntem o echipa tanara, plina de energie si care vine la birou zambind si pleaca la fel. Nu trece zi fara un meme nou, fara sa radem, fara sa glumim si fara sa inovam in performance marketing, design, conversii & all things digital.
Dincolo de consultanti si specialisti, functionam ca departamentul de digital marketing externalizat al clientilor si oferim solutii pe termen lung, care transforma abordarile creative in rezultate palpabile.

La ce ne pricepem cel mai bine?
Performance Marketing
Web Development
Social Media
Digital Strategy
Creative Services
Branding
Foto & video
Training & workshops

In cazul in care brieful o cere, gasim solutii integrate si pentru zonele de PR, ATL & BTL.

Web Ventures este o agentie de marketing digital cu peste 13 ani de experienta pe piata din Romania si 7 ani pe piata din Europa. #WeAreBetterTogether alaturi de clienti precum Ivatherm, IVECO, Toyota Material Handling, Rouge Nails, Cegeka, Coface, Happy Tour, IL PASSO, Bjorn, Emerson, Beat45, Cegim, Boehringer Ingelheim, KUIB Restaurant, Mara Mura, trickSHOT, LaserMaxx, bForce, Voltra si alti peste 100 de clienti din 30 de industrii.

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii Web Ventures