[CIVIC 5D in haine noi] Andrei Popescu, 3 inscrieri si o favorita din ciclul "fara curse, Honda nu exista"

[CIVIC 5D in haine noi] Andrei Popescu, 3 inscrieri si o favorita din ciclul "fara curse, Honda nu exista"

Andrei Popescu e editor foto/video la un site de stiri si ne spune ca, pana acum a avut mai multe joburi in zona DTP. Nu se considera designer, dar nu e lipsit de momente creative. Si ce bine ca unul dintre ele s-a manifestat la timp pentru competitia CIVIC 5D Design Challenge, care l-a scos pe Andrei putin din zona de confort. El a raspuns cerintelor briefului cu 3 inscrieri, dintre care are si o favorita clara, inspirata de celebrul citat "If Honda does not race, there is no Honda". 

In propunerea "No race, no Honda", Andrei a incercat sa sublinieze pe cale grafica viteza, manevrabilitatea si fiabilitatea brandului Honda, folosindu-se de template-ul alb, cum recomandau si juratii zilele trecute. Din intamplare, in design s-au infiltrat si cateva elemente traditionale asiatice; cunoscatorii le vor observa, mentioneaza Andrei.

Mai multe despre el in continuare. Iar despre competitie va reamintim ca se inchide in 3 zile, adica luni, pe 8 iulie. Aveti un weekend de recuperat tot ce n-ati reusit sa asezati in template-urile din concurs pana acum, bazandu-va pe brief. Sa fie cu inspiratie si spor. 

 

Despre tine

Sa zicem ca de prin 2007 am inceput sa lucrez in Photoshop si Corel, care era pe atunci la mare cautare. Pe urma am trecut si eu, ca oamenii normali, pe Illustrator. Nu ma consider un designer, mare parte din joburi au fost pe DTP, dar mai am si eu momente creative :) 

In viata de zi cu zi,  in afara de job (editor foto/video pentru un site de stiri), cei doi copii, eterna tentativa de a fi la curent cu ce se mai poarta in materie de design, antrenamente si plimbari cu motocicleta... Nimic :)

 

CIVIC 5D Design Challenge. Prima impresie

Pentru mine, competitia Honda a fost o iesire din zona de confort, fiind prima de acest gen la care particip. Ganduri prea mari nu am, pentru ca din fericire - sau din păcate - Romania are designeri buni si mult mai talentati. Dar nu pot sa zic ca nu mi ar plăcea sa vad designul meu pe o Honda Civic 5D.

 

Abordarea briefului

E clar ca expresia "If Honda does not race, there is no Honda" a fost un punct de plecare pentru designul favorit, "No race, no Honda". Sa zicem ca am inchis ochii si asta am vazut. Am incercat sa exprim viteza, manevrabilitatea si fiabilitatea tipica brandului. Desi nu mi-am dorit neaparat, se pot observa niste elemente traditionale asiatice. Cine le vede... le vede :)

Celelalte doua inscrieri sunt inspirate din logo-ul Honda de pe motociclete. Motocicletele Honda iti dau aripi mai ceva ca energizantele :)) Pentru mine, "Air" exprima viteza, determinare, performanta, aerodinamicitate, un pic prea multa incredere de sine. E ceva ce spune: nu ne abatem, mergem direct la tinta. Si repede.

Iar "Bessie" este maiestuoasa, legendara aproape; genul de masina pe care o vedem pentru ca ne lasa sa o vedem :)

 

Iti plac masinile? Conduci? Personalitatea ta in trafic

Imi plac masinile, imi plac motocicletele, imi place cam tot ce are motor si cel putin o roata :) Imi place foarte tare sa merg cu motorul prin oras si sa intind masina la drum lung spre asfintit.

In oras conduc foarte relaxat. Din mica mea experienta, mi-am dat seama ca exista o conditie-cheie pentru sofatul relaxat: sa iei in calcul timpul petrecut in trafic. 

 

Catre jurati si catre public

Mult succes! Au o misiune grea. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related