CIVIC 5D Design Challenge: mai putin de o saptamana pana la final, plus feedback pe culori

CIVIC 5D Design Challenge: mai putin de o saptamana pana la final, plus feedback pe culori

Intram pe ultima suta de metri a competitiei de design CIVIC 5D Design Challenge, al carui deadline se petrece in data de 8 iulie, care pica intr-o luni. Asta e taman bine, mai ales pentru cei care tot aud despre competitie si isi doresc sa participe, dar timpul, energia sau inspiratia nu le-a permis un start in forta pana la acest moment. 

Stim ca sunteti acolo si va sustinem, mai ales ca ultima suta e, de obicei, un sfetnic bun.

Reluam un pic brieful competitiei, ca sa-l aveti la indemana. Modele Honda Civic 5D, indraznete prin designul lor, isi cauta un upgrade de personalitate pe parte de grafica. Pentru asta, am apelat la voi, membrii comunitatii de designeri aflate mereu la datorie pentru a reuni creativitatea cu dorintele si nevoile brandurilor in cautare de diversitate.

De data asta, vorbim despre cerintele Honda in ce priveste un model de masina cu o serie de atribute principale, de scos in evidenta prin metode grafice: SportivHigh-TechElegant si Performant.

In rest, aveti liber la interpretari, iar directiile in care va puteti indrepta sunt multiple. Cum indica si juratii competitiei aiciaici si aici: de la istoria si traditiile japoneze pana la pop culture-ul contemporan, concepte sci-fi si tech, ori abordari inspirate de spiritul brandului Honda si istoricul acestuia in zona curselor auto/moto. 

 

Feedback din partea juriului: avem si pe alb!

Juriul este cu ochii pe inscrieri, cum se si cade. Iar ca urmare a tuturor inscrierilor primite pana acum, membrii juriului atrag atentia: nu lasati deoparte template-ul alb pe care va puteti desfasura conceptele grafice. Stim ca rosul e mai atragator prin natura lui, insa versiunea pe alb va ofera o panza curata, numai buna pentru a pune in evidenta orginalitatea designurilor.

Musai e sa lucrati dupa descarcarea kitului de participare, plasandu-va inscrierea intr-unuldintre layout-urile HONDA_Layout_Fata_Rosu.psd sau HONDA_Layout_Fata_Alb.psd disponibile in folderul 1.Sursa Design

Si apropo de ce ne spunea juriul, mai jos va prezentam 2 versiuni demo pe fundal alb, cu doua exemple de grafica graitoare:

#[CIVIC 5D in haine noi]

Reluam cu ocazia asta si celelalte considerente pe care trebuie sa le bifati:

✦ designul nu trebuie sa aduca in plus complicatii tehnice in procesul de colantare a masinii;
✦ stickerele se vor amplasa numai pe suprafata caroseriei, excluzand geamurile, rotile sau celelalte componente metalice.plastice ale masinii;
✦ se recomanda o paleta de culori restransa per design, contrastanta cu cele doua culori de fundal.

 

Spre deznodamant

Amintim ca notele acordate de Mihai Sandu (Marketing & PR Manager, HONDA), Andrei Constantin (Creative Director, Two & From), Laur Ciorobea (Marketing & PR Specialist, HONDA) si Stefan Buda (Marketing & PR Coordinator, HONDA) vor cantari in proportie de 70% in nota finala, ceilalti 30% revenind votului publicului, deschis din momentul inceperii inscrierilor.

Iar in caz ca ati uitat de capitolul premii (!), suntem aici sa va informam: primele 3 designuri vor fi recompensate cum vedeti mai jos. La final, conceptelor castigatoare li se pregateste un photo shooting tematic (protagoniste: modele colantate Honda Civic), iar daca astrele se aliniaza, am putea participa si la lansarea unei editii limitate de modele Honda Civic 5D colantate, comercializate ca atare catre public.

Locul I1.200 de euro
Locul al II-lea
800 de euro
Locul al III-lea
 500 de euro

 

Nu suna deloc rau. Nici deznodamantul competitiei si nici faptul ca mai aveti 7 zile pentru brainstormuit, conceput, implementat si inscris. Pe treaba!

Inscrierile de pana acum, imediat mai jos.

[CIVIC 5D în haine noi]

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related