[Obsesii part-time] Fotbalul american si comunicarea... E simplu: ambele sunt “sporturi” de echipa

[Obsesii part-time] Fotbalul american si comunicarea... E simplu: ambele sunt “sporturi” de echipa

Pentru Andrei Bilan, art director la Kubis Interactive, fotbalul american e un mod de a-si limpezi gandurile dupa o zi de munca. Pentru Marius Goleanu, colegul lui, tot art, este mentinerea echilibrului: birou vs. personal, work vs. sport. Andrei era pasionat de sporturile din America din liceu, iar acum 5 ani a descoperit fotbalul american.

De cand am jucat prima data, nu ne-am mai putut opri. A trebuit sa ma rog 2 saptamani de Marius sa vina la primul meci si de atunci e nelipsit.

Erau deja colegi si prieteni, acum sunt si coechipieri. Au luat-o de la zero si au invatat singuri. Recent, au castigat cupa Ligii de Flag Football Sud, o liga in care au participat aproximativ 8 echipe. Cea mai frumoasa parte? Raspunde Marius:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

Kubis is an integrated communication agency, digitally led, performance driven. Half geek, half creative. We produce content into the right consumer context. A context shaped more and more by technology which... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

SectiuneRelated