[CIVIC 5D în haine noi] 4 înscrieri plecate din contrastul sportivitate-eleganță, gândite de Adrian Ștef

[CIVIC 5D în haine noi] 4 înscrieri plecate din contrastul sportivitate-eleganță, gândite de Adrian Ștef

Între bac și înscrierea la facultate, Adrian Ștef a găsit niște timp și s-a aplecat asupra briefului CIVIC 5D Design Challenge. Îi plac mult mașinile, deși încă nu conduce, și ce și-a dorit să aducă în concurs a fost propria interpretare asupra a două dintre atributele modelului Honda Civic 5D, aparent contrastante: sportiv și elegant.

Au ieșit variantele pe negru și pe alb ale designului "Hamamatsu", care accentuează ideea de viteză, propunerea"Fast Forward", concentrată pe performanțele tehnice modelului Honda Civic 5D și, preferata lui Adrian, înscrierea "Dream Web", inspirată din costumul lui Spider-Man.

Dacă nu știați, în doar 4 zile vom afla care este componența podiumului CIVIC 5D Design Challenge. Jurații deliberează, unii și-au decis deja notele, iar publicul rămâne la fel de implicat. Până pe 15 iulievotați designurile preferate și ghidați juriul către cea mai bună decizie finală. Revenim!

 

Despre Adrian

Mă numesc Ștef Adrian, am 18 ani, sunt din Arad și acum o lună am terminat clasa a 12-a :) Acum urmează o alta aventură, înscrierea la facultatea. Cu designul mă înțeleg de când aveam 14 ani, atunci am deschis prima data Photoshop-ul, și de atunci nu l-am mai lăsat.

 

CIVIC 5D Design Challenge. Prima impresie

M-am bucurat când am văzut că se fac astfel de concursuri și la noi, era neapărat să particip și eu. Cu gândul de a acumula experiență, a scăpa de plictiseala și cu puțin noroc poate și de a câștiga ceva :)

 

Abordarea briefului

Elementul care m-a atras a fost faptul că Honda Civic 5D are un design sportiv, dar și elegant. Pe asta am încercat sa mă axez prin stickerele ce le-am făcut. Eleganța stă în simplitate de cele mai multe ori.

În primul design "Hamamatsu", am încercat să creez ceva cât mai simplu, care să arate sportiv și să exprime performantă. Am început cu culoare neagră în partea de jos a mașinii pentru că este o culoare eleganta, mai ales în opoziție cu nuanța de roșu din partea de sus. Și am adăugat stickerul cu săgeata, pentru a reprezenta dorința de a merge înainte, cu viteză.

 

În al doilea design, "Fast Forward", am rămas cu aceleași culori pe mașină, dar am încercat un design ceva mai complex de data asta. Să exprime mai mult performanța care "urcă" de aici și iconiță cu racheta. E un soi de  comparație între cele două, semnificând complexitatea lor, ambele fiind mașinării lucrate cu cea mai mare atenție.

Pentru ultimul design "Dream Web", pe lângă ideea cu fiecare linie de pânză simbolizând un drum al vieții, m-am inspirat și din costumul supereroului Spider-Man, având un design similar cu pânza de pe costum. Acest design e și preferatul meu, fiind un mare fan al benzilor desenate, mi-a plăcut foarte mult cum a ieșit.

Am încercat sa creez ceva mai divers prin fiecare design, pentru a mulțumi gusturile fiecărui fan Honda, de la eleganță în simplitate, până la un design mai modern și nu la fel de "normal" față de restul.

 

Îți plac mașinile? Conduci? Personalitatea ta pe timp de trafic 

Ador mașinile, mereu am fost fan, încă de mic. Dar încă nu conduc, plănuiesc să încep școală cat mai curând :) În trafic cred că aș fi o persoană foarte calmă, nu-mi place sa mă consum pentru oricine și degeaba.

 

Către jurați si către public

Juraților sper să le placă lucrările mele, au fost făcute cu atenție și multă pasiune, încercând să prind esența Honda, în ceva cât mai simplu, dar frumos.

Publicului i-aș transmite să voteze lucrările care le fac cu ochiul și stârnesc în ei pofta de a conduce. Așa i-aș convinge.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Oameni

Sectiune



Branded


Related