[CIVIC 5D în haine noi] Ștefan Buda (Honda Trading România): Recomand participanților să pornească la drum cu gândul de a pune în valoare nu doar mașina, ci și șoferul

[CIVIC 5D în haine noi] Ștefan Buda (Honda Trading România): Recomand participanților să pornească la drum cu gândul de a pune în valoare nu doar mașina, ci și șoferul

Ștefan Buda (Marketing & PR Coordinator, Honda Trading România) recomandă tuturor participanților în competiția CIVIC 5D Design Challenge să-și studieze canvasul îndeaproape, cel mai simplu printr-un test-drive pe cont propriu sau alături de-un prieten. Astfel, spune el, veți putea surprinde personalitatea modelului Honda Civic 5D cât mai fidel în designul înscris în concurs, acesta fiind un aspect principal în evaluarea lui Ștefan, alături wow factor-ul designului. 

El ne-a mai spus și că îi plac multe dintre înscrierile propuse până acum, cu precădere cele care au reușit să îmbine atributele modelului cu viziunea personală a autorului. Apropo de asta, încă o sugestie: designul dezvoltat ar trebui să pună în valoare nu doar mașina, ci și șoferul. 

Va așteptăm în continuare cu înscrieri până pe 8 iulie. Puneți-vă pe brief și lăsați-vă inspirați de direcțiile oferite de membrii juriului - mai jos, dar și aici sau aici. Apoi la treabă!

 

Ideea unei competiții de creație grafică

Fanii Civic au fost mereu altfel, ieșiți din tipar. La noi în țară Civic 5D / Hatchback a început să fie remarcat odată cu lansarea “OZN-ului” în 2006. Orice puști care o vedea pe stradă spunea că și-o dorește (eu inclusiv) - era cu mult înaintea vremii sale. Din generație în generație, dorința s-a păstrat.

Astfel, nu puteam rata ocazia să dăm acelui puști ocazia să dețină un Civic 5D măcar virtual, cât timp o desenează în Photoshop și apoi o admiră în galerie.

Chiar dacă less is more și designul mașinilor de serie este unul dovedit și testat, ne-am gândit că un model care întoarce atâtea capete, cum este Civic, merită răsfățat cu o colantare care să-i pună în valoare formele, personalitatea sa și a proprietarului.

 

Personalitatea modelului Honda Civic 5D

Este tipul ăla cool de care îți amintești din copilărie. Părea cumva de neatins, mereu inabordabil, petrecea toată ziua la antrenamente. Acum a ajuns celebru, e sportiv de performanță, puternic, arătos. Și tu te bucuri de propriul succes, așa că deveniți prieteni de nedespărțit. Știi că e un tip de încredere și că te poți baza oricând pe el.

Aventuros, dar nu nesăbuit, sigur, dar niciodată plictisitor, e camaradul perfect atât când e vorba de distracție, cât și când ai nevoie de o mână de ajutor. Fie drumul lung sau scurt, lin sau dificil, știi că va fi mai bun cu el alături.

 

Pasionații, entuziaștii, posesorii

Sunt îndrăgostiți de mașină cu totul, de la liniile caroseriei și pedalele din aluminiu, până la sistemul multimedia. Sunt oameni deștepți și tehnici pe care setea de cunoaștere i-a transformat în fini cunoscători ai mașinilor lor. Chiar și așa, redescoperă simpla bucurie a condusului de fiecare dată când se urcă la volan. Cu toții au câte o poveste frumoasă trăită alături de Civic și de multe ori sunt nerăbdători să o împărtășească.

 

Spiritul Honda in designul stickerelor

Opțiunile sunt nenumărate. Apreciez însă creațiile care reușesc să îmbine originalitatea cu cel puțin una dintre trăsăturile modelului:

  • sportivitate și curaj
  • moștenirea japoneză
  • tehnologia avansată

    

Așteptări, ponturi, inspirație

Participanților le recomand să vadă modelul în realitate. Ideal într-un showroom, ca să se poată și urca la volan. Un test-drive ar fi, desigur, cu adevărat edificator.

Dacă nu au posibilitatea, deși lista dealerilor acoperă toate zonele țării, pot căuta să o repereze în trafic, să o analizeze în parcare, să îl roage pe vecinul cool să dea o tură împreună. Fără acest pas este greu să înțelegi pe deplin canvasul. Pe lângă componenta estetică, foarte importantă, Civic este o experiență, care trebuie testată pentru a fi înțeleasă.

Le sugerez, totodată, să pornească la drum cu gândul de a pune în valoare nu doar mașina, ci și șoferul.

În rest, îmi plac foarte multe dintre înscrierile prezente deja în competiție, pentru că reușesc să îmbine atributele modelului cu personal touch-ul fiecărui concurent. Momentan, nu pot spune decât - fie ca cei mai buni să câștige :)

 

Aspecte în evaluare

Modul în care concurentul arată că înțelege personalitatea modelului & the wow factor. Și pentru că lucrăm cu precizie japoneză, desigur, fezabilitatea de producție :)

 

Mașina ta Honda Civic 5D, versiunea colantată

Nu aș vrea să influențez înscrierile cu preferințe subiective, așa că o să mă îndepărtez un pic de concurs și o să spun că modul meu preferat de colantare ar fi unul care să fie, de fapt, mereu altul, în funcție de situație :)

Mă gândesc la acele videouri fake cu mașini care-și schimbă culoarea din telecomandă.

Cum Civic este un model foarte versatil, sportiv, dar și perfect adaptat unui stil de condus liniștit, cel mai probabil aș avea cel puțin două colantări “din buton”: una WTCR / racing inspired și alta potrivită și pentru când îți iei copilul de la școală.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Branduri

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related