[Influencer Update] Cosmin Baba, V8 Interactive: Viitorul va aduce agentii de strategie, branding si creatie pentru influenceri

[Influencer Update] Cosmin Baba, V8 Interactive: Viitorul va aduce agentii de strategie, branding si creatie pentru influenceri

Cosmin Baba, Creative Director, V8 Interactive da un calificativ maxim pietei influencerilor de la noi; gama de influenceri acopera cu brio cererea din partea brandurilor, pe toate categoriile de varsta si de produse. Dar cel mai bine, spune el, influencerii se preteaza lansarilor de produse sau actiunilor de rebranding.

Influencerii apar in discutie atunci un brand comunica o noua „trasatura” si are nevoie sa se pozitioneze rapid in mintea consumatorilor ca fiind despre aceasta noutate. 

Unul din principalele puncte slabe in abordarea influencerilor autohtoni se vede cu ochiul liber pe conturile lor sociale, unde poti intalni o parada de branduri si produse (plasate, nu neaparat integrate) care ii aminteste lui Cosmin de Piata Obor. Ceea ce ar putea conduce si la situatii de tipul:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related