[Din spatele camerei] Mihai Marius Apopei: Singurul inconvenient al nostru este faptul ca trebuie sa ne trezim dimineata

[Din spatele camerei] Mihai Marius Apopei: Singurul inconvenient al nostru este faptul ca trebuie sa ne trezim dimineata

Daca site-ul lui Mihai Marius Apopei ar fi o televiziune sau macar un canal de YouTube, cred ca nu te-ai plictisi. Ai de scrollat pe el de la “Da, mama, sunt beata” al Deliei pana la reclame in tari arabe, Rusia sau scurtmetraje din vremea facultatii cu nume inspirate din filme SF.

 “Ajungi sa filmezi un proiect si sa nu mai apuci sa ai grija de el dupa. Colorizarea, proces important, ajunge pe un plan secundar. Te trezesti in scurt timp la alta filmare, in alta tara, de unde nu ai cum sa mai mentii controlul produsului final”

Incepem astazi sa rasfoim prin arhivele catorva din DOP-ii de la noi, oamenii care capteaza imaginea beton in clipuri, spoturi si filme, fara de care, clientul nu prea ar mai avea cui sa ceara cadrele alea HD, lux. Directors of photography, cinematographer, oameni care duc steady-ul de 50 de kile in spate, spuneti-le cum doriti. Pentru ca ei vorbesc mai mult prin imagini, am zis ca n-ar fi rau sa-i vedem si in cuvinte. Primul, asadar, Mihai Marius Apopei. Aaand... action!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related