București a devenit hub-ul experiențelor de Team Building la nivel european

București a devenit hub-ul experiențelor de Team Building la nivel european

În mediul de business din ce în ce mai dinamic în care ne desfășurăm activitatea, companiile pun din ce în ce mai mult preț pe valori precum coeziunea echipei, motivarea angajaților și utilizarea cât mai eficientă a resurselor interne. Cultura organizațională este unul din factorii cheie care contează în succesul unei companii, iar activitățile de team building câștigă din ce în ce mai mult teren în consolidarea acesteia. 

În perioada 8-12 iulie, Universum Events, important partener în organizarea evenimentelor corporate și livrarea de servicii de teambuilding de pe piața din România, a organizat conferința europeană CATALYST EUROZONE 2019, la Hilton Garden Inn și în locația proprie, Lagoo Snagov.

 

Timp de patru zile, 60 de membri internaționali din rețeaua Catalyst Global Team Building din peste 25 de țări atât din întreaga lume au împărtășit bune practici și experiențe relevante în organizarea de programe de coeziune a echipelor corporate.

 

În cadrul ediției de anul acesta a conferinței CATALYST EUROZONE au fost prezentate și trei noi concepte unice de team building : Tree of Life, Think Art și Infinite Loop.

  • Tree of Life este o activitate care provoacă participanții, într-un mod dinamic și alert, să găsească un echilibru între progresul personal și cel al organizației, dar și în a găsi soluții noi de adaptare la schimbările prin care trec companiile.
  • Think Art, concept dezvoltat în exclusivitate de către echipa Universum Events din România, ca o continuare la ”Big Picture”, care îmbină procesul de învățare cu creativitatea. Având ca scop pictarea unei sculpturi, Think Art aduce în prim plan munca în echipă, comunicarea și conectarea la ideile celorlalți.
  • The Infinite Loop este o activitate care stimulează comunicarea eficientă între participanți în timp real, îmbinând realitatea virtuală cu cea fizică, conectând cele două lumi, prin folosirea unui set de ochelari VR de către membrii echipei.

 

"Viziunea noastră se concentrează pe dezvoltarea unei ‘economii colaborative' între companiile globale ce oferă servicii de team building, în care schimbul de idei și bune practici conduce la rezultate inovatoare. Încă din 2012 am luat în considerare extinderea rețelei Catalyst Global în România. Însă abia în urma unei întâlniri inspiraționale cu Cristian Hossu în 2014 am simțit, în sfârșit, încrederea că avem cultura și stilul de management potrivite pentru a ne atinge această viziune comună. Cu o bază de date deja stabilită de 200 de companii multinaționale și o cultură organizațională ambițioasă, Universum a devenit unul dintre cei mai performanți parteneri Catalyst din Europa, contribuind într-o mare măsură la dezvoltarea rețelei Catalyst Global Team Building.", a declarat Mark Davenport (Head of Business Development Catalyst Global).

 

În cadrul conferinței CATALYST EUROZONE 2019 membrii participanți au prezentat activități de team building și au împărtășit experiențe și know-how specific legat de implementarea programelor, din punct de vedere logistic, marketing, vânzări sau implementare.

"Primul meu contact cu rețeaua Catalyst a fost în 2016 când am fost la prima întâlnire Europeană din Brighton. Toată rețeaua a pornit din UK la inițiativa unei companii pioniere în domeniul team building-ului. Pe parcursul anilor am participat la tot felul de întâlniri și conferințe pe diferite tematici precum: facilitarea evenimentelor noastre, schimb de experiențe și idei noi care merită împărtășite precum storytelling, modele de dezvoltare a echipelor, introduceri de succes în activități și nu numai. Anul aceasta am avut onoarea să găzduim întâlnirea europeană în România, EUROZONE 2019, unde au fost peste 60 de delegați din peste 25 de țări. Timp de 4 zile am făcut schimb de bune practici, de la organizarea depozitului de logistică, până la debriefing și experiențe de învățare care să îi țină în priză pe participanți, dar să îi și ambiționeze să descopere concepte creative.", a adăugat Marius Blăjuț (Team Building Division Manager la Universum Events).

 

Universum este partener exclusiv al Catalyst Global Team Building în România și livrează servicii sub licența Catalyst Global, cel mai mare dezvoltator de concepte de team building din lume. Compania s-a alăturat celei mai mari rețele globale de team building acum aproximativ patru ani datorită calității serviciilor livrate, conceptelor unice și acoperirii globale. Activitățile livrate de Universum sunt concepute ca părți integrante ale unei conferințe, experiențe de team building, în sinergie perfectă cu valorile, brandul, cultura și organizația companiilor client.

Rețeaua Catalyst Global oferă consultanță partenerilor săi din peste 45 de țări din întreaga lume și livrează programe de team building în peste 90 de țări. Programele Catalyst sunt destinate grupurilor de la 8 la peste 10.000 de participanți. Membrii rețelei împărtășesc resursele, cele mai bune practici și oportunitățile de afaceri pentru a crea experiențe relevante și valoroase pentru clienții corporate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated