[Obsesii part-time] Ana-Maria Stoica (Golin): Dansul este cea mai sinceră exprimare a personalității mele

[Obsesii part-time] Ana-Maria Stoica (Golin): Dansul este cea mai sinceră exprimare a personalității mele

Se trezește la 6 dimineața, merge la birou, ține 3 cursuri de dans pe seară, de cel puțin 2 ori pe săptămână, ajunge acasă la 11, 12, doarme în medie 4-5 ore pe noapte și o ia de la capăt. Practic am 2 job-uri full time, spune Ana-Maria Stoica, PR Manager Golin. Când era la master în Franța, Ana-Maria a ajuns întâmplător într-un bar în care se punea muzică latino. Și de acolo s-a produs declicul. 

 Acum vreo 7-8 ani a început totul. La 25 de ani am revenit în țară și am început să merg la cursuri în mod regulat. În câteva luni am intrat în trupa școlii și am avut multiple coregrafii pe care le-am dansat pe scenă, în cadrul unor evenimente naționale și internaționale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related