Cursuri Creative introduce în portofoliul său un nou curs de Wordpress

Cursuri Creative introduce în portofoliul său un nou curs de Wordpress

Agenția de training Cursuri Creative își mărește portofoliul din luna septembrie cu un nou curs dedicat creării site-urilor de promovare și blogurilor în Wordpress. Trainingul este realizat în colaborare cu agenția Yellows. 

Cursul de Wordpress este susținut de Raluca Costea, Design Lead cu o experiență de 10 ani în publicitate, și este structurat astfel încât să răspundă nevoilor fiecărui participant, indiferent de nivelul de cunoștințe sau domeniul de activitate. Trainingul este dedicat tuturor celor care vor să își construiască propriul site de promovare sau blog, fără a avea nevoie de sume importante de bani. Cursul conține 70% aplicații practice, fiind potrivit și pentru cei care nu au experiență în programare sau webdesign.

Raluca Costea a dezvoltat mai multe site-uri în domeniile: e-commerce penru librării online, fashion, medicamente, servicii pentru turism, auto, coaching, educație, blog-uri, platforme de booking intern și servicii financiare. În ultimii doi ani, Raluca, a dezvoltat proiecte în cadrul propriei agenții, Yellows, unde alături de echipa ei s-a concentrat pe dezvoltarea unor proiecte care trec de normele convenționale practicate în piață.

Pe parcursul a 24 de ore de training intensiv, participanții vor învăța cum să realizeze 100% independent un site pe cea mai utilizată platformă din lume, Wordpress.

„Cu peste 8000 de teme care pot fi implementate cu costuri reduse, Wordspress este plaforma mea preferată în proiectele de design, datorită versatilității și a ușurinței cu care poate fi customizată. Mai mult, îți poți îmbunătăți site-ul prin adăugarea a peste 48.000 de noi funcționalități (plug-in-uri)”, spune Raluca Costea.

 

Conținutul publicat în Wordpress aduce mai multă vizibilitate pentru cei care doresc să își lanseze un site de promovare, fiind mai bine indexat de Google, decât cel din alte platforme similare. 14 dintre cele mai puternice 100 de site-uri din întreaga lume sunt realizate în Wordpress, iar în prezent 75 de milioane de site-uri au această platformă la bază.

Timp de trei zile, cursanții vor învăța să construiască propriul site, fără a avea nevoie de un programator, de cunoștințe tehnice sau limbaje de programare. Participanți vor fi ajutați de trainer să aleagă grafica potrivită tipului de pagina sau blog pe care îl creează și să o implementeze.

”Scopul acestui curs este ca la finalul celor trei zile de training, fiecare participant să plece acasă cu un site complet, pe care să îl poată utiliza chiar de a doua zi”, spune trainerul.

 

Cursul face parte din programul agenției de Antreprenoriat digital. Programul de training complet conține cinci cursuri care le asigură participanților toate informațiile necesare pentru a avea o afacere profitabilă în mediul online. Prima ediție a cursului de Wordpress va avea loc la București în perioada 13 – 15 septembrie.

La finalul trainingului participanții vor primi o diplomă de participare, manual de construcție a site-ului în Wordpress, suport de curs, o listă cu resurse gratuite pentru grafică și o structură completă a site-ului pe care o vor putea exporta atunci când decid să îl publice pe un domeniu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related