[Obsesii part-time] Denisa Ioja (Heist) si dansul popular: Trebuie sa simti si sa traiesti fiecare pas, iar restul va veni de la sine

[Obsesii part-time] Denisa Ioja (Heist) si dansul popular: Trebuie sa simti si sa traiesti fiecare pas, iar restul va veni de la sine

Denisa Ioja, PR Specialist Heist Industries, a invatat primii pasi de la gradinita, apoi de la coregrafii celui mai important ansamblu artistic profesional din zona Olteniei. Cu acest ansamblu a inceput sa practice dansul popular la nivel profesionist, sa participe la concursuri si sa castige trofee. 

Faceam repetitii timp 3-4 ore in fiecare saptamana, si chiar mai mult inainte de spectacole sau concursuri importante. Pentru ca eu am ajuns in ansamblu intr-un moment in care colegii mei stiau deja destul de multe, a trebuit sa repet si acasa saptamani intregi astfel incat sa ajung si eu la nivelul lor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related