Încep înscrierile pentru ediția 2019 a Internetics

Încep înscrierile pentru ediția 2019 a Internetics

Încep înscrierile pentru cea de-a XIX-a ediție a competiției Internetics, care premiază inteligența digitală și excelența în comunicarea online. Pot fi înscrise în festival, până pe 3 octombrie 2019, pe site-ul internetics.ro, campanii derulate în perioada 22 octombrie 2018 - 3 octombrie 2019.

Jurizarea proiectelor înscrise se va desfășura în două etape, online și offline, în intervalul octombrie - noiembrie 2019. Gala de Premierea va avea loc pe 18 noiembrie 2019, la Ateneul Român.

Competiția este deschisă agenţiilor şi diviziilor de online, dar şi companiilor care dezvoltă proiecte în zona digitală ori sunt beneficiari ai campaniilor. Pentru susținerea proiectelor de comunicare online dezvoltate de sau pentru sectorul asociativ, în parteneriat cu Gala Societăţii Civile, înscrierea în competiție este gratuită pentru secțiunile „Social campaigns, political and awareness messages”.

Ediția 2019 a Internetics păstrează structura competiției actualizată anul trecut, cu trei categorii principale, Digital Platforms, Digital Strategies și Interactive Campaigns, cu un grup de jurați dedicat fiecărei categorii și un sistem de puncte diferențiat în funcție de categorie. În fiecare dintre cele trei secțiuni vor fi acordate trofee Gold și Silver. Agenția care acumulează cele mai multe puncte obține titlul de „Agency of the Year”. Compania care dovedește cea mai eficientă și creativă prezență în mediul online va fi recompensată și în acest an cu titlul „Digital Client of the Year”.

În cadrul Galei de Premiere Internetics 2018 au fost acordate 48 de trofee, dintre care 19 trofee de Aur, 26 de Argint și un Grand Prix. Trofeul Agenția Anului a revenit MRM // McCann, iar Trofeul Digital Client of the Year a mers la KFC. În total, în cadrul Internetics 2018 au urcat pe scenă 15 agenții și companii.

Festivalul este susținut de Absolut, glo și illy.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related