[Obsesii part-time] Alina Minu: Se spune că pasiunea se află în bucurie. Eu am găsit-o pe-a mea în neliniște și mizerie

[Obsesii part-time] Alina Minu: Se spune că pasiunea se află în bucurie. Eu am găsit-o pe-a mea în neliniște și mizerie

Alina Minu, reliable account director@pastel, nu crede în destin, deși ițele lui au de-a face cu descălecarea ei în marcom, de la 20 de ani. Restul timpului și-l ocupă luptând cu nedreptatea. Lupta asta a început din copilarie și a avut multe etape: de la învățătoarea care i-a hărțuit colegul, băieții de a 12-a care discriminau fete, profesorul care aștepta validarea propriilor idei, până la politicianul inconsecvent, polițistul incapabil, medicul șpăgar și tot așa.

În căutare de răspunsuri, m-am alăturat primei organizații civice și celei mai vizibile în domeniul politic atunci, PRO Democrația. Chiar dacă nu am găsit decât mai multe și mai multe întrebări, ONG-ul a fost o școală bună.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related