Back to School - Maratonul Educației Alternative

Back to School - Maratonul Educației Alternative

Vă invităm cu mare drag la deschiderea celui de-al patrulea an de cursuri marca PlaYouth.

Vă așteptăm la maratonul atelierelor și cursurilor PlaYouth Sâmbătă, pe 21 Septembrie și Duminică pe 22 Septembrie, între orele 11:00 și 17:00, la casa EFdeN (Adresa: Bd. Pache Protopopescu, Nr. 66 - în curtea Facultății de Inginerie a Instalațiilor).

Știm că cei mici au multe pasiuni și că este greu să aleagă pe care să o urmeze, de aceea le oferim ocazia de a experimenta activitățile noastre timp de două zile. Trainerii noștri le-au pregătit o mulțime de surprize care să le stârnească curiozitatea și trezească interesul.

Evenimentul va conține demo-uri de ateliere de chimie distractivă, origami, pictură, etc. dar și alte activități creative și distractive pe care le pot face alături de părinți. Pe lângă acestea, veți putea să stați de vorbă cu echipa PlaYouth și să descoperiți ce alte activități mai pun la cale pentru perioada următoare.

Pe parcursul întregii zile vom avea alături de noi prietenii de la Slick Drum - Events, zonă de hamace, multe jocuri de societate pentru toţi participanții cu Creative Board Gaming și veți putea descoperi minunata măsuță cu multe activități interesante alături de Mari & Mici.

Parteneri principali: AQUA Carpatica, Corint Junior, Editura Corint, Boribon, Edu Class
Parteneri media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, Blog Laura Frunză, SuntParinte.ro, Mamica Activa, Gokids, România Pozitivă, IQads, Anca's Diary - Confessions of a fashion mom, Parenting Academy.

Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related