PRIMEtale Land 2019

PRIMEtale Land 2019

PRIME Iași își deschide din nou ușile pentru noi membri! Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare, PRIME Iași, organizează în acest an a V-a ediție a întâlnirilor informale denumite „PRIMEtale Land”. Așa cum bine au obișnuit, studenții la comunicare și specializările adiacente se vor întâlni în zilele de 29 și 30 septembrie, respectiv 1 octombrie în parcul „La Balenă”, în intervalul orar 10:00-16:00. Fiind una dintre primele întâlniri ale studenților cu bobocii, vor fi  dezvăluite, pentru cei interesați, tainele comunicării, vor fi aduse în discuție principalele obstacole care vor apărea în drumul acestora.

 PRIMEtale Land este o etapă importantă a procesului de recrutare, cel care marchează începutul fiecărui an universitar. De această dată, conceptul central în jurul căruia gravitează spiritul PRIME-ist este „Noroc de tine”, fiind ilustrată ideea de continuitate și de necesitate a oamenilor cu suflet cald, care să facă lucruri cu drag atât pentru ei cât și pentru cei din jur.

Proiectul recrutări este unul extrem de important deoarece el constă în atragerea de oameni dornici de a evolua alături de noi. Acesta urmărește să creeze legături între membri și boboci, să îi învețe, să îi sprijine, să le ofere doza de prietenie de care au nevoie la început de drum.

Tot în cadrul acestui eveniment vor fi răsfoite pagini de poveste, „vedeta” zilei de luni fiind chiar revista PeRspective, un „manuscris” redactat cu grijă de către membrii din departamentul de Relații Publice și oamenii talentați din celelalte departamente.

Pentru cei care privesc cu scepticism studenția, PRIME Iași este o organizație care, în profunzime, îți oferă o multitudine de oportunități. PRIME Iași este doar o organizație „ca oricare alta”, însă, în profunzime, înseamnă mult mai mult. PRIME Iași este locul în care crești, te dezvolți, înveți, îți oferi roadele, exact ca în cazul unui bob de grâu. Iar anul acesta, PRIME Iași are nevoie de oameni integri și implicați care să îi facă pe membrii actuali să spună în cor: „Noroc de tine”!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related