Chloe Combi: Generația Z este prima care consumă același conținut pe care îl creează

Chloe Combi: Generația Z este prima care consumă același conținut pe care îl creează

Chloe Combi este scriitoare, speaker și consultant pe teme cu focus pe adolescenți și generațiile viitoare, pe educația lor, statutul lor la locul de muncă si interacțiunea lor cu brandurile, social media și cultura pop.

Chloe a venit pentru prima dată în România, în acest weekend, pentru un atelier special conceput de Brain 4 Strategy, pentru clienții lor.

În 2015, ea a lansat cartea Generation Z: Their Voices, Their Lives, ce cuprinde o serie de povești de viață dureroase dar și amuzante, despre realitățile și provocările experienței moderne ale adolescenței, prin care dovedește că nu există niciun adolescent „normal”. Cartea lansată în Marea Britanie urmează să aibă o actualizare în 2020, ce va fi destinată unei audiențe globale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Brain 4 Strategy

WHO WE ARE Committed to resultsAt Brain 4 Strategy, we are helping companies of all sizes respond to reputation challenges by developing business relevant communication strategies. Trust is the way to the heart of... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related