Cursuri Creative reduce prețurile cu 25%: "Nu mai așteptăm Black Friday!"

Cursuri Creative reduce prețurile cu 25%: "Nu mai așteptăm Black Friday!"

Nu ai nevoie de un moment anume pentru a face reduceri și nici nu trebuie să aștepți o zi anume pentru a cumpăra un curs, spun reprezentanții agenției de training Cursuri Creative. Sub sloganul “Nu mai așteptăm Black Friday!”, agenția a început campania de reducere a celor 12 cursuri aflate în portofoliul său în luna noiembrie. Cei care se înscriu până la 31 octombrie beneficiază de un discount de 25%.

"Ne place Black Friday și cel mai probabil îl vom marca și noi cu o serie de pachete promoționale. Dar ne-am gândit că nu toată lumea trebuie să aștepte o zi din lună pentru a face o achiziție utilă. Pentru cei care au nevoie de un imbold financiar pentru a investi în formarea lor profesională, am făcut o campanie de reduceri tradițională. Avem 12 traininguri programate în luna noiembrie, care pot fi achiziționate până la finalul lunii octombrie.", spune Bianca Preda, Business Manager în cadrul agenției Cursuri Creative.

 

Campania se desfășoară în perioada 21 – 31 octombrie și cuprinde următoarele traininguri:

  • În primul weekend din luna noiembrie sunt programate cursurile de “Initiere in copywriting și content writing” și “Strategii practice de PR”, care vor putea fi achiziționate cu 580 lei de la 775 lei.

  • În perioada 9 - 10 noiembrie, pasionații de comunicare online vor avea ocazia să își perfecționeze aptitudinile de setare a campaniilor folosind canalele clasice de social media. Cursul dedicat acestui domeniu, Social Media Optimization, este și el în campania de reduceri. În același weekend vânzătorii își dau întânire la “singurul curs care trebuie cucerit”, așa cum îl prezintă lectorul său, Antonio Zărnescu. “Vânzător sau învins” este un curs de vânzări altfel, în care participanții își dezvoltă abilitățile prin jocuri de rol și exerciții personalizate. Cele două cursuri vor putea fi achiziționate fiecare la prețul de 580 lei de la 775 lei.

  • În weekend-ul 16 - 17 noiembrie sunt programate trei cursuri menite să dezvolte skill-urile sociale și digitale. “Etichetă și protocol în afaceri” este cel mai complex curs dedicat persoanelor care au nevoie de setarea unor reguli de protocol în relațiile de business. Pe parcursul a 18 ore de curs intensiv, trainerul Cristina Turnagiu Dragna, secretar general al Asociației pentru Protocol și Ceremonial din România, prezintă regulile de etichetă și modul în care participanții le pot adapta pentru a avea succes în evenimentele și întâlnirile de afaceri. Cursul este disponibil la prețul de 450 de lei de la 600. În același weekend se desfășoară cel mai bine vândut curs de event planning din România.
    Planificarea și organizarea evenimentelor” este susținut de agenție de peste 9 ani și este un training complex, la finalul căruia participanții pot obține o certificare oficială în domeniu. Cel de-al treilea program disponibil în campania de reduceri este trainingul de “Marketing digital”, care abordează informații actuale despre tehnicile de promovare în mediul digital, precum și setarea strategiilor și a bugetelor pentru branduri. Cursul durează 14 ore și este disponibil la 580 de lei de la 775.

  •  În weekendul 23 - 24 noiembrie sunt programate cursurile de “Recrutare strategică”, “Inițiere în Photoshop”, “Workshop intensiv de Copywriting”, care vor putea fi cumpărate cu 580 de lei de la 775.
           o Workshop-ul de copywriting este o continuare a modulului de inițiere predat de trainerul Cătălin Ionașcu și este dedicat persoanelor cu experiență în domeniu care vor să își îmbunătățească metodele de scris prin exerciții practice.
           o Cursul de Recrutare strategică este nou intrat în portofoliul agenției și setează bazele strategiilor de recrutare atât în mediul online cât și în mediul offline. Cursul este predat de Mihai Comșa, un expert cu peste 15 ani de experiență în domeniu.
            o Cursul de Inițiere în Photoshop îi va ajuta pe cei care lucrează în comunicarea digitală să își realizeze propriile materiale de promovare. De la concept la implementare, cursul își propune să ajute participanții să își pună în valoare propriile idei și concepte grafice.

  • În ultimul weekend din lună, cei care vor să își creeze propriul site sunt invitați la cursul de Wordpress, care este disponibil la un preț de 675 de lei de la 900. Pe parcursul a trei zile de curs, participanții vor afla cum să lucreze într-un template și care sunt funcționalitățile pe care le pot adăuga unui site pentru a atrage mai mulți vizitatori.
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related