Castelul Bran va găzdui cea mai provocatoare tabără internațională de muzică, Dracula’s Bran Castle Songwriting Camp

Castelul Bran va găzdui cea mai provocatoare tabără internațională de muzică, Dracula’s Bran Castle Songwriting Camp

Dracula’s Bran Castle Songwriting Camp by DeMoga Music reunește în luna octombrie autori și artiști de pe trei continente, pentru a compune muzică noaptea, după apus, în cele cinci studiouri de înregistrări amplasate în interiorul plin de istorie al castelului Bran. Tabăra este organizată în parteneriat cu Ultra Music, Tik Tok si Kiss FM și reprezintă o experiență unică, marcată de vampiri și muzică nouă, totul într-o atmosferă regală surprinsă în premieră în România.

Între 21 și 25 octombrie, zidurile castelului Bran vor răsuna de note muzicale compuse de autori și artiști premiați internațional, în cadrul celei mai mari tabere internaționale de muzică.

Peste 30 de producători și songwriteri vor compune muzică în cele cinci studiouri muzicale complet echipate, amenajate în camerele castelului vechi de peste 600 de ani.

Experiența creativă va fi și ea supusă regulilor legendei, activitatea începând doar după apusul soarelui, când Dracula se trezește și deschide portile castelului pentru face loc creației. Povestea se încheie dimineața, la răsărit, când lumina începe să acapareze încaperile castelului.

 

Printre cei peste 20 de autori străini prezenți în camp se numără Damon Sharpe - creatorul celebrului hit semnat de Jennifer Lopez, “Love Don’t Cost A Thing”, Kylie Minogue, Ariana Grande si Alesso, Khaled Rohaim - autor nominalizat la premiile Grammy, care a compus pentru artiști ca: Rihanna, Ariana Grande, Zayn, R3hab, Icona Pop și mulți alții -, artistul australian Amfa Rose, LRS - au compus pentru Jennifer Lopez, Ozuna și Pitbull- și Carl Lehmann - a compus pentru Panic! At The Disco, Lyam Payne și Why Don't We?. Din tabără nu vor lipsi artiști, songwriteri și producători români de top.

Toți creatorii de muzică au șansa de veni în Dracula’s Bran Castle Songwriting Camp. Tot ce trebuie să facă este să participe la concursul organizat de Fanta Portogroaza, și să își înscrie demo-ul pe chatbot-ul de pe pagina de Facebook Fanta. Dacă sunetul are #hitflavour si ne convinge că meriți să compui cu autori de top, ne vedem la Bran!

Conceptul taberei este creat de Marius Moga, sub umbrela DeMoga Music și se bazează pe renumita legendă a contelui Dracula, care, la fel ca și muzica, dăinuie vesnic. Totul este transpus în cuvinte printr-o poveste fantastica nemuritoare scrisă de către scenarista Ana Maria Lembrau, cu aportul actorului Alexandru Nagy.

Marius Moga este primul compozitor român nominalizat la premiile Grammy, în 2012, cu piesa The Man Who Never Lied, a trupei Maroon 5. Portofoliul său cuprinde muzica creată pentru artiști de renume internațional, precum: R3hab, Icona Pop, Train, Strange Talk, Morandi, Sonna Rele, Loca Flores, Monoir, Otilia, Brianna.

Label-ul DeMoga Music este prezent pe piața muzicală din România din anul 2003 și s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale de success, printre care: Marius Moga, Morandi, What’s Up, ADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Mark Azekko, ZADI, Irina Flow, Norya, Sebastian Dobrincu, Tya, Ciprenko și mulți alții.

DeMoga Music Publishing cuprinde un roster de peste 20 de compozitori și producători. Catalogul DeMoga Music Publishing conține peste 500 de titluri muzicale, dintre care un număr mare de piese number one și hit-uri în top zece, dar și numeroase sincronizări în zona de advertising și film.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related