IAA Young Professionals Cluj organizează un eveniment despre Artificial Intelligence în Marketing: "Seara YP – AI In Marketing"

IAA Young Professionals Cluj organizează un eveniment despre Artificial Intelligence în Marketing: "Seara YP – AI In Marketing"

Asociația tinerilor profesioniști în marketing și comunicare, International Advertising Association - Young Professionals Cluj (IAA YP Cluj) organizează joi, 14 noiembrie, un eveniment în format de Masterclass intitulat Seara YP – AI In Marketing. Evenimentul face parte din seria denumită generic „Seara YP”, colecție de evenimente care aduce împreună specialiști de marketing și comunicare, precum și tineri profesioniști din domenii conexe.

Evenimentul va fi facilitat de Luisella – EMEA Industry Transformation Director la Oracle. Cu o experienţă de peste 15 ani în Digital Strategy, Operations şi Product Development, Luisella ea a colaborat cu branduri pioniere în digital precum: Skype, Netlog şi Lycos.

 

Participanții în cadrul evenimentului vor avea oportunitatea să afle direct de la un specialist detalii despre:

  • Ce este AI şi ce impact are în Marketing;
  • Cum se pot folosii marketerii de AI.;
  • Care sunt posibilele riscuri şi controverse etice ale AI în marketing
  • Cum va impacta AI viitoarele job-uri în marketing.

Evenimentul va avea loc în data de 14 noiembrie 2019, începând cu ora 18:00, la Blitz Events Hall în Piața 1 Mai nr. 4-5, Cluj-Napoca. Înscrierea la acest eveniment se face prin completarea unui formular de înregistrare în limita locurilor disponibile. Acest formular este disponibil accesând acest link.

Serile YP se numara printre proiectele semnate de asociația profesională IAA Young Professionals Cluj. Conceptul cuprinde evenimente gratuite pe care IAA YP Cluj le organizează cu o frecvență de 5 ori/an. Evenimentele aduc împreună speakeri naționali, internaționali și un public format din specialiști de marketing și oameni din industrii conexe.

IAA Young Professionals este un program al International Advertising Association care reuneşte tineri profesionişti sub 35 de ani sau studenţi în ani terminali, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi comunicării. În intreaga lume, IAA YP înseamnă peste 1000 de membri, filiale în 12 ţări şi un proces activ de extindere în alte pieţe.

IAA Young Professionals Cluj este prima și singura filială a IAA Young Professionals România din afara Bucureștiului. S-a înființat în 2009, reunind tineri profesioniști din marcomm-ul clujean. Printre proiectele IAA Young Professionals Cluj se numară: workshop-uri de marketing online şi cercetare de marketing, întâlniri informale cu seniori din industrie, implicare în cadrul Festivalului de Publicitate Cluj.

Parteneri: Blitz Events Hall, Chris Nemes Photography, Cluj Life, IQads, SMARK

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related