S-a deschis M A T E R I A Repositorium, incubator de design contemporan si evenimente alternative

S-a deschis M A T E R I A Repositorium, incubator de design contemporan si evenimente alternative

M A T E R I A Repositorium este unul din cele mai mari spatii private din Romania dedicate designului contemporan si high end, ce aduce impreuna artistii, spectatorii si brandurile la o serie de evenimente transformatoare.

Cu o suprafata de 500 de mp, M A T E R I A Repositorium se afla in zona de nord a Bucurestiului, intr-o cladire ce-a apartinut Uzinei Electrofar. Reconversia arhitecturala graviteaza, astfel, in jurul neonului si tuburilor luminoase, intr-o interpretare moderna care celebreaza istoria industriala.

 

Spatiul hibrid functioneaza ca flaghip store pentru M A T E R I A - primul brand autohton de mobila high-end- si ca galerie de design contemporan, propunandu-si sa devina un hotspot pe harta experientelor alternative.

 

Exploratist va prelua managementul pe zona evenimentelor corporate (conferinte, evenimente PR, gale, kick off meetings), actiunilor de brand engagement (happening-uri, petreceri tematice, filmari & sedinte foto), proiectelor de employee experience (workshop-uri, training-uri, show-uri, petreceri aniversare, incentives). Astfel, creativitatea si expertiza agentiei completeaza personalitatea si potentialul spatiului.

 

"Designul este transformator. El transforma habitatul uman: spatiile in care locuim, muncim, mancam sau socializam. Plecand de aici, ne dorim ca fiecare eveniment care are loc la M A T E R I A Repositorium sa fie puternic transformator, sa inspire si sa stabileasca puncte de comunicare", spune Silviu Petran (Managing Director Exploratist & Investitor M A T E R I A Repositorium).

Incubatorul are ca scop si cresterea relevantei designului romanesc, prin crearea unei platforme de interactiune si colaborare care sa conecteze Bucurestiul la mediul international si sa genereze piese de colectie.

M A T E R I A Repositorium este o initiativa antreprenoriala 100% romaneasca, sustinuta de cinci investitori: Cristian Ionut Branea, Dancu Ana Cristina, Budurescu Alexandru, Gavrilescu Dragos si Petran Silviu Andrei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related