Uneori, la Loto castiga toata lumea

Uneori, la Loto castiga toata lumea

Cifre, numere, taxe, topuri, bani, si la mijloc un matrix! Oare la ce sunt bune cifrele astea, daca dau numai bataie de cap si birocratie? Trebuie sa fie si ele bune la ceva, in special alea cu noroc, de la Loteria din UK. Despre ele acum si despre spotul asta, compus de adam&eve DDB, in care pare ca a participat tot regatul unit sa iasa bila care trebuie.

Balerini, dansatori, saltimbanci, muzica ce l-ar face invidios chiar si pe Duta si piesa lui Cifrele, toata suflarea s-a implicat in a demonstra intregii lumi ce bine e sa joci la Loto si cate cauze minunate pot fi servite cu banii. Creativii DDB au gasit cate o poveste in jurul catorva numere pe care l-au asociat cu chestii de bine, asa ca sentimentul de music hall si balci e asigurat.

La regie e Michael Gracey, omul din spatele The Greatest Showman. Tot taraboiul e pus la punct pentru aniversarea de 25 de ani in care jucatorii au putut contribui la cauze sociale. Ce conteaza e ca in final castga toata lumea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related