Oxygen spune lucrurilor pe nume în prima piesă trap despre viața de agenție

Oxygen spune lucrurilor pe nume în prima piesă trap despre viața de agenție

Când cineva ia niște aspecte din relația client-agenție și le așază într-o piesă trap cu refren catchy și cu un clip demn de viralizare, nu are cum să iasă decât un produs funny cu care rezonezi imediat dacă lucrezi în industrie. Sau în industrii adiacente.
Oxygen a ieșit la final de decembrie cu prima piesă trap despre viața de agenție, produsă, intepretată și pusă în scenă de membrii agenției.

Kind Reminder este o discuție foarte apropiată de realitatea din publicitate. Și este un pamflet pe ritmurile generației de astăzi.
Practic, o discuție “pe față”. Și o continuare a inițiativelor desfășurate de Oxygen în ultimii ani sub hashtagul #ViataDeAgentie.

"Este incredibil cât de repede am pus pe picioare acest proiect, doar pentru că ne-a venit foarte natural să vorbim despre lucrurile astea și pentru că a sărit toată lumea cu idei. Să cânți trap este, aparent, ușor, dar să ai curaj să ieși în față cu un astfel de proiect…aici a fost adevărata provocare." – Andreea Irimia (Group Communications Manager Oxygen, în rolul Clientului).

 

O piesă trap despre bugete, deadline-uri și overtime la birou.

"Sunt convins că foarte mulți oameni care lucrează în agenții de publicitate se regăsesc în mesajul piesei și mă bucur să fac parte dintr-o agenție îndeajuns de cool încât să accepte să dea voce acestor gânduri. Am fost plăcut surprinși să vedem că melodia noastră a fost atât de bine primită, chiar și de către clienți." – Claudiu Ioniță (Social Media Coordinator Oxygen, în rolul Agenției).

 

Vorba cântecului, e 20-20, Oxygen a livrat sketchul și s-a pus pe treabă, ca în inbox asteaptă niște mailuri cu Kind Reminder.

 

Echipa:

Concept & implementation: Oxygen

Acting crew: Oxygen Team
Andreea Irimia, Claudiu Ioniță, Alex Manciu, Raisa Știrbu, Bogdan Epure, Teodora Țeican, Larisa Anghel, Alina Savu, Irina Manole, Adriana Georgescu, Crenguța Pavel, Laura Rădulescu

Lyrics: Claudiu Ioniță & Andreea Irimia

Music production: Andrei Chiriac, Andrei Nechifor

Direction & DOP: Mihai Laz

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related