Andreea Irimia învață un sport nou în fiecare lună. ”Sa incepi e cea mai grea parte”

Andreea Irimia învață un sport nou în fiecare lună. ”Sa incepi e cea mai grea parte”

Ceea ce pentru majoritatea lumii poarta numele de ianurie, februarie, martie si asa mai departe, stiti voi, lunile anului, unele mai vesele, altele mai calde, pentru Andreea Irimia sunt HIIT, Krav Maga, Escalada, Squash, Aquabiking, Rumble, Pilates (Reformer), Crossfit sau Dans Urban. Andreea este Group Communications Manager Oxygen si, in timpul liber, exploratoare de sporturi noi si ambasadoare de stil de viata sanatos. Iar pentru a fi activ și sănătos, nu trebuie să mergi neapărat la sala, spune ea. Poți să alegi un sport diferit în fiecare lună. Și chiar asta face ea, de 9 luni, prin #1Month1Challenge: testează un sport nou în fiecare lună și apoi îl pe blog si instagram

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related