Ogilvy România susține evenimentul - concept Artgitators la Qreator by IQOS

Ogilvy România susține evenimentul - concept Artgitators la Qreator by IQOS

Expoziția Artgitators este un eveniment iconic găzduit de Qreator, în perioada 29 noiembrie - 7 decembrie.

Timp de o săptămână, șase tablouri inedite așteaptă să fie descoperite printr-o experiență artistică în sine. Sunt șase semne de întrebare asupra a șase teme cu impact social, într-o colecție semnată de artista Eglantina Von Becheru.

Conceptul gândit de artistă este un fragment de lume în care suprarealismul este limba oficială, în timp ce ironia și performance-ul sunt dialecte ce exprimă nevoia de a ne re (evalua) prejudecățile.

Numele evenimentului este prefața acestui concept care folosește arta și designul experiențial ca instrumente pentru a agita tradiția, a ridica semne de întrebare asupra percepțiilor noastre și pentru a instiga noul în gândire, arată organizatorii expoziției.

Vizualul prin care este comunicată expoziția este semnat de echipa Ogilvy România, care, de-a lungul anului, a fost implicată în organizarea mai multor expozții și evenimente dedicate comunităților creative, găzduite de Qreator by IQOS, cum ar fi: Baugasm, Noaptea GaleriilorSpotlight sau Unzip Your Mind by Alex Chinneck.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related