[REC și la podcast] Dan Dracea și Vlad Bogos, despre fotbal, între prieteni

[REC și la podcast] Dan Dracea și Vlad Bogos, despre fotbal, între prieteni

Ce se poate întâmpla când ieși la bere cu prietenii? Poți, de exemplu, să te trezești că faci un podcast. Sau mai multe. Așa au pornit la drum Dan Dracea și Vlad Bogos cu Tackle Show. Vlad făcea deja Rețeaua și avea, mai târziu, să se implice și în Mind Architect. 

Tackle Show este un podcast despre fotbal, cu precădere despre cel englez, care a început ca o discuție înregistrată între prieteni. De la ieșirea la bere la publicarea primului episod au trecut doar trei zile. 80 de episoade mai târziu, timpul rămâne cea mai mare provocare pentru Vlad, în timp ce Dan spune că e dificil să găsești mixul potrivit între informație și entertainment. Pe partea tehnică, se consideră norocoși că au acces la un studio cu setup profesionist.

Intra in contul tau sau creeaza-ti unul pentru a citi acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

SectiuneRelated