[Bilant 2019] Valentin Vacarus: Traim în BTL golden age. Este perioada in care brandurile cauta sa se umanizeze

[Bilant 2019] Valentin Vacarus: Traim în BTL golden age. Este perioada in care brandurile cauta sa se umanizeze

Epoca de aur a evenimentelor este iar aici. BTL a fost pe val in 2019 si va sta acolo si in 2020, crede Valentin Vacarus, Managing Director Godmother. Locul de intalnire al brandurilor cu publicul educat e la festivaluri, concerte, activitati sportive, iar campaniile de lansare vor avea in centru testarea si experimentul. 

Aici va fi focusul in 2020: comunicare mai putin intruziva. Anul acesta se va vedea preocuparea brandurilor de a livra mai bine, mai personal, mai eficient, mai putin intruziv. Valentin Vacarus pastreaza ce a fost bine in 2019, uita de cele rele si asteapta ce e mai bine de la 2020: mai putina presiune si mai multa veselie in industria creativa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related