[Bilant 2019] Valentin Vacarus: Traim în BTL golden age. Este perioada in care brandurile cauta sa se umanizeze

[Bilant 2019] Valentin Vacarus: Traim în BTL golden age. Este perioada in care brandurile cauta sa se umanizeze

Epoca de aur a evenimentelor este iar aici. BTL a fost pe val in 2019 si va sta acolo si in 2020, crede Valentin Vacarus, Managing Director Godmother. Locul de intalnire al brandurilor cu publicul educat e la festivaluri, concerte, activitati sportive, iar campaniile de lansare vor avea in centru testarea si experimentul. 

Aici va fi focusul in 2020: comunicare mai putin intruziva. Anul acesta se va vedea preocuparea brandurilor de a livra mai bine, mai personal, mai eficient, mai putin intruziv. Valentin Vacarus pastreaza ce a fost bine in 2019, uita de cele rele si asteapta ce e mai bine de la 2020: mai putina presiune si mai multa veselie in industria creativa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

Agentie de publicitate cu o experienta de 22 de ani, specializata in furnizarea de servicii de tip BTL si digital, orientati permanent catre solutii si cu peste 1000 de evenimente implementate. Credem in engagement,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related