The Concert aduce pe 1 iunie, la Romexpo, cel mai mare concert 5GANG din 2020

The Concert aduce pe 1 iunie, la Romexpo, cel mai mare concert 5GANG din 2020

Trupa 5GANG se pregătește pentru cel mai amplu concert al anului, pe care-l va susține în cadrul evenimentului The Concert, pe 1 iunie, la Romexpo. Timp de 3 zile, unii dintre cei mai iubiți artiști din România le vor aduce fanilor cele mai mari concerte ale lor de anul acesta, totul într-un decor care duce cu gândul la libertate și la copilărie.

"Noi căutăm mereu să spargem barierele. Și asta ne propunem și cu show-ul de la Romexpo: să avem un live mai bun din toate punctele de vedere, decât cel de anul trecut! Suntem extraordinar de încântați că avem ocazia să împărțim scena cu artiști consacrați, atât de talentați. Vă așteptăm pe toți pe 1 iunie la Romexpo să facem cel mai mare show! Momentan lucrăm la multe piese, așa că show-ul va avea melodii noi, un sound fresh și multe alte suprize!" a spus Selly.

 

5GANG reprezintă cel mai tânăr brand muzical din Romania, al cărui succes a pornit în Social Media. Din cei mai urmăriți vloggeri, Selly, Gami, Diana Condurache, Mădălin și Pain au ajuns să răstoarne lumea muzicii cu hit-uri precum „DM”, „Story”, „SOS”, „VIP”, „Hocus Pocus”, „Tank”, care au devenit vedetele tuturor petrecerilor.

Mereu Nr. 1 în trending YouTube, 5GANG este prima trupă românească al cărei concert din 1 iunie 2019, la Arenele Romane, a fost sold-out în mai puțin de o lună, cu un public de peste 10.000 de oameni. Păstrând tradiția, data de 1 iunie a fost păstrată special pentru un show de zile mari, care promite foarte multe surprize.

Piesele marca 5GANG reprezintă vocea unei întregi generații, iar evoluția trupei continuă să impresioneze cu fiecare nou proiect în care se implică.

Biletele pentru cele 3 zile de concerte și experiențe inedite, pot fi achiziționate de aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related