Premieră în România: Primul vlog cu drone luminoase a fost publicat de Selly pe platforma Youtube

Premieră în România: Primul vlog cu drone luminoase a fost publicat de Selly pe platforma Youtube

Creatorul de conținut Selly (Andrei Șelaru) a publicat în premieră un vlog cu un spectacol de drone luminoase pe platforma Youtube. Întregul eveniment a fost organizat ca o surpriză pentru partenera lui, Smaranda Știrbu, cu ocazia aniversării sale. Ceea ce a început ca un moment privat a devenit în scurt timp un eveniment de amploare pe măsură ce imaginile din spectacolul cu drone au devenit virale în social media. 

În mai puțin de o săptămână, Manifesto Agency și EVSKY Show au reușit să organizeze totul la cererea creatorului de conținut, care și-a dorit un eveniment inedit pentru a celebra ziua de naștere a Smarandei Știrbu. Show-ul a constat într-un joc de lumini și forme realizat cu ajutorul a peste 150 de drone folosind cea mai dezvoltată tehnologie pentru a transmite un mesaj și pentru a crea o atmosferă unică nemaivăzută până acum în lumea spectacolului.               

         

Cu o zi înainte, echipa tehnică EVSKY și agenția Manifesto alături de Selly au efectuat o simulare a show-ului de drone pentru a se asigura că totul decurge corespunzător, timp în care vloggerul a pregătit camerele ascunse pentru realizarea materialului. În mod obișnuit, pregătirea unui asemenea spectacol cu drone durează în jur de trei sau patru săptămâni, însă pentru Selly totul a fost realizat în timp record.

Spectacolele sunt realizate de drone iluminate, sincronizate și coregrafiate astfel încât orice imagine poate fi recreată pe cer printr-un program de modelare 3D ce transformă grafica în comenzi de zbor care sunt apoi comunicate dronelor. Împreună cu o coloana sonoră bine aleasă, dronele transformă întregul eveniment într-o experiență unică și totodată alimentează imaginația publicului și dorința de a vedea noi coregrafii.

 

EVSKY Show și Manifesto Agency - Despre puterea creativității și tehnologiei de a conecta oamenii 

Proiectul unic a fost conceput și implementat de EVSKY Show, creația și conceptul aparținând firmei românești, în timp ce coordonarea și planificarea întregului eveniment pentru Selly (Andrei Șelaru) și Smaranda Știrbu au fost realizate de Manifesto Agency.

“Pentru Manifesto Agency, orice proiect este special și complex. De când am pornit la drum alături de echipa Evsky Show ne doream să realizam un proiect care să devină viral în Social Media, iar asocierea cu Selly nu e doar o inițiativă firească de comunicare, ci și unul dintre multiplele demersuri ce susțin industria entertainmentului din România”, ne mărturisește Bianca Berchez, Creative Mind & Co-Founder Manifesto Agency.

EVSKY a fost fondată în 2020 de Mădălin Preda și Alin Neacșu din dorința de a îmbina tehnologia și creativitatea pentru a putea oferi experiențe inedite publicului:

„Oamenii s-au săturat de repetiție și monotonie, de aceea inovația și creativitatea pot schimba această perspectivă și o pot face mereu unică și surprinzătoare. Evoluția marketingului duce spre un nou trend în care clienții nu mai cauta neapărat servicii wow, ci mai degrabă experiențe de neuitat. Fiecare show creat de EVSKY este unic, personalizat, astfel că avantajul competițional este unul mare, deoarece nu poate fi copiat", a declarat Mădălin Preda, Creative Director & Project Manager EVSKY.

Manifesto Agency este o agenție full service de publicitate și activează pe piață încă din 2016, atunci când Bianca Berchez și Dalia Simion au pus bazele acesteia. Manifesto Agency oferă o gamă largă de servicii, inclusiv producția de evenimente, PR, comunicare și media, booking și management, dar se axează și pe zona de influencer și celebrity endorsement.

“Dacă ne uităm în spate, după aproape 7 ani plini de realizări și provocări, putem spune că ne-am atins mereu obiectivele, atât cele ale agenției, cât și obiectivele clienților și credem că fiecare proiect a fost despre multă creativitate, dar și multă muncă, de aceea suntem mândri să vedem că rezultatele vorbesc de la sine”, a declarat Dalia Simion, Implementation Manager & Co-Founder Manifesto Agency.

O nouă dimensiune a artei: Spectacolele de lumină cu drone -  ARTA ȘI TEHNOLOGIA DE ULTIMĂ ORĂ

Tehnologia fără de care n-ar fi posibil show-ul de lumini cu drone este alcătuită din softul de control EVSKY STUDIO și dronele EVSTAR

EVSKY STUDIO a fost creat de Mădălin Preda și Alin Neacșu pentru controlul roiurilor de drone echipate cu lumini pentru spectacole de divertisment în interior/exterior.

Dronele EVSTAR se deosebesc de dronele standard printr-o serie de caracteristici unice precum sursa de lumina LED puternică și lipsa camerelor foto. Ele sunt proiectate pentru spectacolele de lumină cu drone, oferind un LED RGB full-color, modul de zbor inteligent și un sistem de poziționare de înaltă precizie. 

Grație experienței profesionale extinse, echipa EVSKY a dezvoltat un sistem scalabil, sigur și eficient care poate fi utilizat de un singur pilot, însă pentru maximă redundanță, un pilot secundar este alocat pentru fiecare zbor.

Publicul este în deplina siguranță:

„În timpul fazei inițiale de planificare, lucrăm îndeaproape pentru a identifica zonele cele mai bune pentru decolare, spațiul aerian sigur de zbor și unghiurile optime de vizualizare pentru public. Înainte de fiecare spectacol, echipa EVSKY folosește liste de verificare pentru a se asigura că totul este în ordine: dronele sunt pe deplin operaționale, bateriile sunt încărcate și zona de zbor este liberă.”, Alin Neacșu, CTO & Flight Manager EVSKY.

 

Echipa proiectului:

Din partea clientului – SELLY MEDIA
Andrei Șelaru (Selly)
Diana Brat, Head of Production
Preda Andrei, Editor

Din partea furnizorului – EVSKY SHOW
Mădălin Preda, Creative Director & Project Manager
Alin Neacșu, CTO & Flight Manager
Luis Montoya, Designer de mișcare 3D
Kipar Sebastian, Pilot de rezervă
Andrei Neacșu, Tehnician show drone

Din partea agenției – Manifesto Agency
Bianca Berchez, Creative Mind&Co-Founder Manifesto Agency
Dalia Simion, Implementation Manager&Co-Founder

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related