INFODESIGN: #șieulucrezdeacasă – luptăm cu armele pe care le avem pentru binele colectiv

INFODESIGN: #șieulucrezdeacasă – luptăm cu armele pe care le avem pentru binele colectiv

În contextul răspândirii virusului Covid-19 am conștientizat că trebuie să acționăm, mai presus de orice, spre binele colegilor și al partenerilor, dar și a comunității în care trăim și a familiilor noastre.

Pentru a fi erou și pentru a-i proteja pe cei dragi nu este nevoie de puteri supra-naturale, ci doar de activarea celui de-al 6-lea simț, numit BUN SIMȚ.

Așadar noi am început demersurile de prevenire a răspândirii virusului Covid-19, mutându-ne activitatea remote, de acasă. Producția va activa în continuare normal, însă într-un mediu controlat, cu acces limitat. În acest fel, vom fi la fel de prompți și ne vom păstra profesionalismul față de clienții și partenerii noștri, însă într-o formă care să nu pună în pericol siguranța.

“Unul pentru toți și toți pentru unul” este o realitate a României sub Covid19.
Așadar, la vremuri noi, abordări noi - #șieulucrezdeacasă pentru ca toți #săfimînsiguranță!
Tu de unde lucrezi?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infodesign Agency

Având la bază două departamente interne de implementare (o echipă de peste 70 de programatori și o tipografie proprie), avem o perspectivă de 360° asupra întregului proces de creație și deployment, de... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related