Soluții Evenimente ONLINE. Soluții digitale pentru probleme actuale

Soluții Evenimente ONLINE. Soluții digitale pentru probleme actuale

Platou video multifuncțional gata pregătit în 2 variante pentru Conferințe si Congrese LIVE, Lansări Produse și Activări ONLINE, Emisiuni TV, Spoturi și Producții VIDEO. 

SetUp Multimedia: Chroma Key, Led Screen, Videoproiecție
Broadcast: Studio Video Mobil, Studio Audio, Dolly Panther
Comunicatii: Live Streaming, Soluții Video Congerința, Realitate Augmentata

Covid19 ne forțează să intrăm mai repede decat era prevăzut într-o nouă eră a comunicării. Streamingul on-line și conferințele remote nu sunt ceva nou pentru noi, dar nici nu reprezentau un standard pentru industrie.

Stage-Expert are deja pregatită ”trusă de prim-ajutor” care te va ajuta să menții deschisă comunicarea cu clienții și partenerii tăi. Autoritățile au fost clare în anunțurile oficiale: oamenii trebuie să fie prudenți, să nu se supună riscului îmbolnăvirii și să evite locurile în care pot avea loc adunări publice. Pentru a acomoda toate aceste măsuri de precauție, ne-am adaptat și am reinventat modul în care pot avea loc evenimentele și conferințele în timp real, precum și modul de livrare a acestora. 

 

La STAGE EXPERT redefinim digitalizarea

Toată evoluția umană are la bază comunicarea, cu atât mai mult în era în care oamenii sunt mai conectați ca oricând. Astfel, cu o echipă formată din peste 40 de profesioniști cu experiență în spate, știm să menținem un nivel ridicat de excelență pentru toate cerințele tehnice, operaționale și de management.

De la conferințe live până la lansări de produse și producții video, avem setul complet de competențe necesare definirii, implementării și furnizării unor proiecte cu dimensiuni și domenii diverse de aplicare.

 

Producții MULTIMEDIA Online

Dispunem de platou multifuncțional pregatiti cu 2 set-up-uri separate. Set-up-urile includ dotare cu lumini de filmare și lumini de show, fiind astfel optimizate pentru orice tip de nevoi.

 

SetUp1: Background video cu Chroma Key

  • Format din 3 planuri fixe cu Green Screen (pe care poate fi proiectat orice imagine/video)
  • Suport tehnic Plug&Play: Emisiumi / Producții TV Duplex, mediaserver, postproducție, grafică live și realitate augmentată;
  • Suportă mediaserver, postproducție, grafică live și realitate augmentată;
  • Oferim videoproiecție și video mapping la cerere.

SetUl 2: Background video cu LED Screen Curb

  • Suport tehnic Plug&Play: Emisiumi / Producții TV Duplex, mediaserver, postproducție, grafică live și realitate augmentată;
  • Led Screen curb - 3.9pp (3 m / 3.5m X 10m);
  • Sferă cu introproiecție, diferite display-uri digitale în funcție de design.

"Dacă la momentul de față se vorbește despre o amânare a activității în diversele industrii de pe teritoriul țării, nu înseamnă că acest fapt trebuie să reprezinte pierderi de capital și de public. Piața a fost afectată, dar tehnologia e capabilă să salveze situația. Avem solutii pentru asta." – spune Andrei Ionescu (Managing partner Stage Expert).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related