MIMI - prima vloggeriță din România cu 1 milion de urmăritori pe Instagram

MIMI - prima vloggeriță din România cu 1 milion de urmăritori pe Instagram

Mimi, pe numele ei real Mihaela Pantea, este cu siguranță una dintre cele mai urmărite și influente personaje din online-ul românesc. S-a apucat de vlogging în urmă cu 4 ani, pe vremea când studia actoria în Londra.

Dezinvoltă și spontană, Mimi, a câștigat rapid un loc în inimile adolescenților, astăzi devenind primul vlogger feminin din România care atinge pragul de 1 milion de urmăritori pe Instagram. În acest moment, cifrele ei pe internet sună cam așa: 927 de mii de abonați pe YouTube, peste 76 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 300 de mii de fani pe Tik Tok.

 

Pe Instagram, de la deschiderea contului până in prezent are peste 29 de milioane de like-uri si peste 187 de mii de comentarii. Sub username-ul @mimimp, postează fotografii din viața de zi cu zi, campanii pentru diverse branduri cu care colaborează, dar și proiecte de CSR, cauze pe care ea alege să le susțină.

Datorită ascensiuni rapide în industrie, tânăra vloggeriță, a fost premiată cu Social Media Star la Gala Unica și lucrează cu cele mai importante branduri. Mimi este singurul vlogger român care a avut un pannel la o conferință internațională a vloggerilor, VidCon.

În 2019, Mimi a fost primul vlogger din FM-ul românesc și, de asemenea, a susținut cauza Salvați Copiii România pentru proiectul #FaraFricaPeNet, un proiect care vorbește despre cyberbulling și pericolele de pe internet. Tot ea a fost și în primul sezon al emisunii “Viața Bate Vlogul”, de pe ProTV Plus.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related