eventures semneaza campania sociala “Ajuta un copil sa mearga la scoala”, initiata de Salvati Copiii Romania

Obiectivul campaniei "Ajuta un copil sa mearga la scoala", realizata de eventures pentru Salvati Copiii Romania, este strangerea de fonduri pentru facilitarea accesului la educatie pentru copii si tineri proveniti din categorii defavorizate, informeaza un comunicat emis de eventures.

Campania cuprinde 9 spoturi TV, cate unul cu fiecare dintre vedetele implicate in campanie: Andi Moisescu, Andra si Catalin Maruta, Smiley, Melania Medeleanu, Andreea Marin Banica, Andreea Raicu, Ilie Nastase si Nadia Comaneci.

"Povestea din spatele spotului este cat se poate de reala. Am avut ocazia de a ne intalni in cadrul unei activitati desfasurate de catre Salvati Copiii cu unul dintre copiii cooptati in proiect, care pana la varsta de 15 ani nu a avut posibilitatea de a se integra in sistemul de invatamant. Ne-a povestit cat de grea poate fi o simpla calatorie cu autobuzul atunci cand nu stii sa citesti nici macar numele statiilor. Aceasta intamplare ne-a determinat sa aratam o poveste adevarata, reprezentativa pentru aproximativ 100.000 de copii din Romania care nu stiu sa citeasca si sa scrie", a declarat Amalia Nastase (Managing Partner, eventures).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related