[Ad List] Și altele

[Ad List] Și altele

Cam toate intra la categoria ”Si altele”, zilele acestea, in afara pandemiei care ocupa interesul tuturor. Dar si ”altele” sunt necesare - sa ne mai clatim mintea, sa facem loc printre ingrijorare, sa ne pastram simtul umorului. Asa ca venim cu lista noastra cu reclamele de saptamana aceasta. Avem meme cu bibelouri, un contabil celebru, tot felul de insecte care isi fac de cap, capete vorbitoare si o biblioteca necenzurata. 

 

Johannes Leonardo, Volkswagen

 

 Hornbach, Heimat-Berlin

 

  Leo Burnett, McDonald's

 

 Wieden+Kennedy, Lurpak

 

 VCCP, Cadbury

 

DDB , MediaMonks

 

 TBWA\Chiat\Day NY, göt2b

 

 MONO Madrid, Club de Creativos Spain

 

 

Augarten Porzellan, Jung von Matt

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

SectiuneBranded


Related