La o discuție pe plajă cu Alin Sterian / iRonic Distors (text+audio)

La o discuție pe plajă cu Alin Sterian / iRonic Distors (text+audio)

Carantina a născut în noi o dorință arzătoare: să fim altundeva decât în apartamentele noastre. Iar pentru mulți, ăsta rămâne un bun exercițiu de imaginație. Recunoaște că și tu ai stat întins zilele astea pe o plajă în Caraibe, când deodată te-a tras curentul pentru că ai lăsat deschis geamul de la sufragerie. Dar dacă exercițiul poate fi dus mai departe? Asta am facut noi cu iRonic Distors, aka Alin Sterian, cunoscut pentru proiectele sale personale în  producție muzicala și teatrală, regie de clipuri muzicale, animație și artă conceptuală, sau cele din echipa StudioSet.  Am experimentat împreună o după-amiază pe o plajă oarecare, în care am vorbit despre cariera lui de până acum. Iar asta include nume ca Holograf, Miorița și Vladimir Putin. Interviul a ieșit foarte bine, având în vedere că din când în când, în timpul întrebărilor, Alin a intrat în apă și la un moment dat a văzut un pește uriaș. Pare greu de crezut? Ascultați:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Companii

Campanii

Sectiune



Branded


Related