[La Birou] Studioset - productia video, vedere din interior

[La Birou] Studioset - productia video, vedere din interior

Ca sa ajungi la sediul Studioset, trebuie sa o iei pe strada Fruntasului, care da in strada Puscasului, treci si pe langa strada Tintasului si in capat gasesti strada Sutasului. Daca te ratacesti putin (ca mine) o sa ajungi si pe strada Rotasului. Dupa ce parcurgi stradutele astea cu nume rupte parca dintr-un joc de Fazan, la numarul 14 pe Sutasului o sa ajungi in fata unei cladiri care nu arata nici ca o casa, nici ca un bloc. Acolo e.

Studioset este o casa de productie full-service, care se ocupa atat cu productia video, cat si de partea de post-productie. Clientii din portofoliul studioului sunt atat locali, cat si internationali. Ce am observat eu e ca mi-au placut mare parte a proiectelor lor, indiferent de tipul lor. Prin urmare, eram destul de entuziasmata sa vad si care e mindset-ul oamenilor de la Studioset.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related