Aproape 300.000 de utilizatori TikTok au urmărit cele peste 40 de live-uri din cadrul primului festival online caritabil, InDa House Festival

Aproape 300.000 de utilizatori TikTok au urmărit cele peste 40 de live-uri din cadrul primului festival online caritabil, InDa House Festival

Artiștii și creatorii de conținut Global Records și Djii Virgin Radio Romania au petrecut Paștele împreună cu fanii lor, pe TikTok, la primul festival online caritabil, InDa House Festival. Au fost trei zile pline, în care toți au făcut donații pentru Asociația Zi de Bine, care luptă împotriva pandemiei COVID - 19, și s-au distrat, învățând totodată lucruri noi.

Aproape 300.000 de oameni au urmărit cele peste 40 de live-uri ale preferaților lor, pe 17, 18 și 19 aprilie, hashtag-ul #inthehousefestival are peste 125 de milioane de vizualizări, fiind mai multe zile pe primul loc în trending în aplicație, iar filtrul, realizat special pentru festival, a fost folosit în aproape 4000 mii de filmulețe create de utilizatorii TikTok.

Duminică, în prima zi de Paște, INNA a avut în live-ul ei peste 70.000 de unici care au urmărit-o din țări precum România, Ungaria, Bulgaria, Mexic, Italia, Franța, Spania, Marea Britanie și Turcia.

Urmăritorii și-au descoperit favoriții așa cum nu i-au mai văzut până acum, i-au ascultat cântând de acasă și, împreună cu ei, au făcut sesiuni de make-up sau Q&A, au gătit, au pictat, au dansat, au făcut sport, au învățat cum se compune o piesă, au jucat mima și multe alte activități care le pot umple timpul într-un mod creativ și plăcut în orice altă zi dintre cele petrecute acasă.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related